Час на вагу золота. Дякувати Богу, відгукнулась клініка в Італії: мама 10-місячної Юліанки просить про допомогу

Час на вагу золота. Дякувати Богу, відгукнулась клініка в Італії: мама 10-місячної Юліанки просить про допомогу
  • Маленькій тернополянці Юліанці Данилишин зараз допомагає вся Україна. Влітку дівчинці діагностували вроджену гостру лімфобластну лейкемію, або простішими словами: рак крові. 
  • Хвороба прогресує дуже швидко, тож лікування відкладати не можна. Дівчинку готові прийняти у італійській клініці, в місті Верона. Кошти для лікування потрібні негайно. Сім`я дитини просить небайдужих про допомогу. 
     

Уже три місяці 10-місячна Юліанка лікується у столичній клініці "Охматдит". Але останні аналізи, які дівчинці зробили на початку листопада, виявились негативними. Лікарі підтвердили надшвидкий рецедив. Дитині потрібна дороговартісна терапія з подальшою трансплантацією кісткового мозку. 

— Доводилось, як лікарю бачити чуже горе, невтішні діагнози і ось мить - в моїх руках страшний вирок вже для моєї крихітної 6-місячної донечки — вроджений гострий лімфобластний лейкоз. Земля з-під ніг іде, падаю, встаю, але не маю права здатися. Моя сила потрібна Юліанці, її життя потрібне мені. Проте її життя більше не в моїх руках! Надія на Бога, медиків і на усіх небайдужих людей, —  написала на своїй сторінці мама Юліканки, лікарка Тернопільської міської лікарні №2 Ірина Данилишин. 

Відео дня

Дитина посміхається, не зважаючи ні на що!

Юліанка зараз приймає протирецидивну хіміотерапію в "Охматдиті", дитина більшість часу лежить під крапельницями. 

— Незважаючи на те, що в Юліаночки сьогодні важкий день, вона гарно відійшла від анестезії, продовжує отримувати хіміотерапію, але не перестає своїми посмішками, як те сонечко, зігрівати мамину душу, — написала на сторінці збору коштів мама дівчинки 17 листопада. 

Необхідне лікування і пересадку стовбурових клітин дитині можуть зробити в Італії. Клініка готова прийняти дівчинку. Родичі дівчинки кажуть: їхати потрібно негайно. 

— Ми розпочали терміновий збір коштів. Зараз важливий кожен день. На наше звернення відгукнулась клініка в Італії. За попередньою інформацією з клініки, усе із необхідним лікуванням, пошуком донора, донором, трансплантацією обійдеться у 300 тисяч євро, — каже Ірина Данилишин. — Зараз така сума здається просто непідйомною. Враховуючи, що клінічна ситуація критична, лікарі пішли на зустріч та готові прийняти Юліанку на лікування за першою передоплатою.  Я знаю, що нас з Юліанкою чекає дуже непростий шлях, але вірю в те, що завдяки підтримці небайдужих людей, лікарів та Божою допомогою, у нас все вийде. 

На зображенні може бути: особа, дитина та текст «допомоги потребуе данилишин юлана д.агноз: вроджена гостра лимфобластна лейкемяя термновий збðр на лкування!!! приватбанк 5457 0822 2667 6075 данилишин грина MAMA 4149 4393 1656 9916 данилишин IBAH (TaTO) тел 097 61 28 786 (VIBER) грина MAMA ORVIVO OHVIVa»

Допомагають тернополяни та люди з усього світу

Остаточну суму першого внеску батькам мають повідомити до кінця цього тижня. Наразі невідомо чи вистачить коштів, які вдалось зібрати за тиждень збору, для того, щоб лише виїхати у Італію. 

Довкола маленького життя об`єднуються люди з усього світу. Юліанці допомагають люди з Тернополя, долучається студентство, учні шкіл та представники медичної сфери. Долучаються мешканці Теребовлянщини, звідки родом батьки дівчинки, підтримують представники діаспори і медичні спільноти. Те, як люди гуртуються довкола крихітки, дуже зворушує. 

Наразі для Юліанки вдалось зібрати 1 507 685 гривень. 

— Зараз ми на початку шляху. Але я кожного дня дякую Богу за людей, які нас підтримують. Підтримують коштами, молитвою, добрим словом. Нашій донечці зараз потрібна допомога нас, дорослих. І ми не можемо опустити руки, — переконана мама Юліанки. 

 

Друзі, ми просимо вас долучитись до збору коштів для Юліанки Данилишин. Зараз важлива кожна гривня.

 

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ

Більше інформації: https://taplink.cc/help_juliana.ternopil

Рахунок для переказу в гривнях: 

PrivatBank 

5457082226676075 Данилишин Ірина (мама Юліанки) 

Рахунок для переказу в доларах (США):

PrivatBank

IBAN: UA093052990000026207907656148 DANYLYSHYN IRYNA

Рахунок для переказу в євро:

PrivatBank

IBAN: UA303052990000026207907656449 DANYLYSHYN IRYNA

Рахунок батька дівчинки для переказу в гривнях:

ПриватБанк 

4149 4393 1656 9916

Отримувач платежу ДАНИЛИШИН ІВАН ІВАНОВИЧ

Карта батька дівчинки для переказу в доларах США

Отримувач платежу ДАНИЛИШИН ІВАН ІВАНОВИЧ

IBAN: UA073052990000026201893978806
телефон тата Юліанки 0671383235 Іван

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up