Допоможіть Давиду одужати від рідкісної хвороби. У хлопчика відмирають клітини головного мозку

Допоможіть Давиду одужати від рідкісної хвороби. У хлопчика відмирають клітини головного мозку

Давиду Ревнюку з Тернополя всього вісім років, чотири з яких він бореться з рідкісною хворобою – гліозом. Це відмирання клітин головного мозку. Батьки не полишають надію на новий метод лікування цієї недуги, який вже показав хороший результат, однак життя дитини коштує великих грошей. Батьки Давида просять усіх небайдужих допомогти їх синочку одужати та позбутися головних болей.

Надія батьків на новий метод лікування цієї хвороби – пересадка стовбурових клітин. Мама Давида Світлана Ревнюк розповідає – цю процедуру виконують грузинські лікарі. Також потрібно проводити спеціальний курс реабілітації. Давиду вже провели три пересадки і наразі триває курс відновлення головного мозку. Лікарі дають надію – якщо продовжити комплексне лікування, то вже через два роки дитина буде повністю здорова.

Результат лікування вже помітний – каже мама. Дитину не впізнати. Хоча по переду ще довгий та важкий шлях до одужання.

– Ми закінчили третій курс відновлення клітин головного мозку. Це комплексне використання різних медикаментів, які підбирають лікарі, фізіопроцедури. Лікарі дають надію – до лютого ми не впізнаємо дитину, бо лікування допомагає. А через два роки, якщо все буде добре, Давид одужає. Але ми вже бачимо результат. В нього зменшились головні болі та напади, він почав добре спати, у нього повернувся апетит. Ми віримо, що всі наші сили не будуть марні.

Відео дня

Наразі потрібно оплатити третій курс лікування. Залишилось зібрати ще 144 тис. У грудні Давиду мають провести чергову пересадку стовбурових клітин. Це коштуватиме 740 тис. гривень. Впродовж чотирьох років Давид має приймати спеціальні пігулки.

– Нам призначили спеціальні таблетки, які потрібно приймати, щоб не було набряків головного мозку. Їх треба приймати впродовж чотирьох років, щодня по півтори таблетки. В Україні вони дорогі – понад 40 тис. за 10 таблеток. Є також аналог. Який можна купити у Польщі – там цей препарат коштує 150 злотих (приблизно 1200 гривень).

Давидко пройшов вже дуже багато випробувань. І ми не маємо права залишити його в біді. Всі кошти, які заробляє сім’я йдуть на те, щоб їх син одужав. Без допомоги небайдужих оплатити лікування сину родина не зможе. Важлива кожна копійка та кожна молитва за маленького Давида.

Реквізити для збору допомоги:

PrivatBank

4731 2191 2327 8743  Ревнюк Світлана Вікторівна

IBAN:

UA143052990000026202746468127

Ревнюк Світлана Вікторівна

4149 6293 5609 2304 Ревнюк Роман Васильович

Рахунок для переказу в євро:

PrivatBank

IBAN: UA103052990262056400929081717

Ревнюк Роман Васильович

MONO BANK

4441114416357877 Ревнюк Світлана Вікторівна

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (55)
  • Людмила Бондарева

    ,++++++++++++++++++++++++Господи помоги ,этому мальчику .
  • Людмила Рыбалко

    +++++++++
  • Катерина Бровчук

    ++++++++++++++
  • Наталя Сурівка

    Дай Боже здоров'я дитині.

keyboard_arrow_up