Через аварію Юрій Сосніч прикутий до ліжка. Допоможіть на лікування

Через аварію Юрій Сосніч прикутий до ліжка. Допоможіть на лікування

28-річний Юрій Сосніч родом з Підволочиську Тернопільської області. У 2012 році чоловік потрапив у аварію, в якій зламав хребет у двох місцях та розірвав спинний мозок. Зараз чоловік на домашньому лікуванні, але він потребує професійної допомоги медиків. А рідні Юрія на лікування коштів не мають. 

До трагедії Юрій Сосніч три роки здобував спеціальність автомеханіка, потім пішов у армію. Аварія трапилася, як розповідає чоловік, 8 квітня 2012 року.

-    Я  їхав на легковому авто, на дорозі була погана видимість, туман, - пригадує Юрій. - На мене виїхало зустрічне авто і, щоб уникнути зіткнення я з’їхав на узбіччя, де моє авто кілька разів перевернулось.

Через цю аварію у чоловіка перелом хребта у двох місцях та розірваний спинний мозок. Уже майже шість років чоловік прикутий до ліжка, рухатись йому дуже важко. Лікується вдома, оскільки сім'я не має коштів на лікування у медзакладах.

- У мене великі пролежні, загноєня, суглоби в тазі розійшлися, - розповідає чоловік. – Після аварії мені робили операцію в Тернополі, потім у Києві, потім було кілька реабілітацій. Але лікування занадто дороге, а моя сім'я не в силі самостійно його оплачувати. У мене є ще молодший брат, йому десять років. Він народився в шість з половиною місяців, вчиться у спеціалізованій школі в Тернополі, добре не говорить, не бачить і не чує. І наші батьки не мають такої змоги, щоб возити мене на лікування.

Тому чоловік просить усіх небайдужих людей допомогти йому зібрати кошти на лікування у Чернівцях. Там, як розповідає пан Юрій, є приватна клініка, в якій зашивають пролежні. Вартість перебування у лікарні в Чернівцях за добу – 2200 грн. Проте Юрію пішли назустріч і зменшили ціну до 1700 грн. Лікарі кажуть, що лікування триватиме більше місяця. А потім ще потрібна реабілітація. 

-    Я уже спілкувався з тими лікарями, вони готові мене прийняти, взятись за мене, зашити ті пролежні, - продовжує чоловік. – Там відразу є реабілітаційний центр. Не знаю чи поставлять там мене на ноги, але спершу дуже хочу, щоб мені хоча б ті рани позашивали. Бо я уже не витримую: постійні перев’язки, десь не так сів, притиснув – воно почервоніло і утворилась рана. Постійно в тих підгузниках. Тяжко… Маю першу групу інвалідності категорії А і пенсію 1300 гривень.

Довідка
Кошти на лікування можна перераховувати на картку ПриватБанку 5168 7573 0509 3934 Сосніч Юрій Борисович. Контактний номер до Юрія Сосніча – 068-006-43-33.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up