Допоможіть дворічному Володі Ковалю стати на ніжки

Допоможіть дворічному Володі Ковалю стати на ніжки

Хлопчик має ураження головного мозку та двосторонню туговухість. Реабілітація в польській клініці дала результат, який два роки не могли добитись в Україні. Повторне лікування - понад 45 тис. грн.

 

Володі Ковалю лише 2 роки та 5 місяців, але малюк хворіє з народження. Діагнозу, який йому поставили в Охматдиті – органічне ураження головного мозку, окрім того в хлопчика двостороння туговухість ІІ-ІІІ ст.

Хлопчик має вдруге  їхати на реабілітацію в польську клініку Olinek вже в 8 травня. Три тижні лікування коштують понад 7 тис. злотих (45 тис. грн.), а їх сім’я хлопчика не в змозі сама оплатити.

Відео дня

- Після реабілітації в Польщі бачимо у Володі позитивні зрушення - раніше просто лежав, не реагував ні на що, - каже мама хлопчика Олена Коваль. - Тепер він  крутиться, пробує сам сідати. В інтелектуальному плані також є зрушення - іграшками грається, почав пірамідки сам складати. Почав вимовляти перші склади. Цього результату ми не могли добитись в Україні два роки, а в Польщі це стало можливим за два тижні. На жаль, ми знову змушені звертатись за допомогою.

Нагадаємо, на перше проходження реабілітації у варшавському центрі інтенсивної терапії  сім’я вже витратила 50 тис. грн, які допомогли зібрати небайдужі. Окрім цього, зібрали суму, яка компенсувала витрати на купівлю дорогого слухового апарату.

Довідка:
 Кошти на лікування Володі можна переказувати на картку ПриватБанку 5168 7555 0228 4686 - Олена Коваль

Деталі за тел.: 068-225-01-74 - Олена.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Данислав Донец

    Шалом!

    Слава і Хвала Господу Богу,Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!

    Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Він не сліпий і не глухонімий!

    Кличте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і запитайте за що і Милостивий відкриє для зменшення прірви і просите пробачення за спробу самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!

    Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,

    Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй великій милості!

    І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей, Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини!

    І закликаючи Ім'я Йешуа-Спасителя і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами доступ диявола через гріх і прокляття і проголошувати зцілення, здоров'я і перемагати смерть!

    Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться чудо!

    Радість в Господі, сила наша!

    Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.

    (Матф.5: 4)

    Боже, нехай же буде Твоя, Досконала воля!

    У Тебе всі часи і терміни!

    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up