“Допоможіть врятувати ніжку моєму сину”. 10-річному тернополянину потрібна допомога

“Допоможіть врятувати ніжку моєму сину”. 10-річному тернополянину потрібна допомога
  • З народження Ігор Статкевич страждає важким рідкісним захворюванням. Хлопчик переніс вісім операцій, але нещодавно його стан знову погіршився - потрібно робити дороговартісну операцію.
  • Родина щиро просить допомоги у всіх небайдужих.

 

Ігорю десять років. З народження він страждає важким рідкісним захворюванням. Діагноз: синдром Кліппеля-Треноне-Вебера, комбінована капілярна артеріовенозна лімфатична мальформация правої нижньої кінцівки з прогресуючою різницею довжини, вираженої лімфедемою, рецидивуючий тромбофлебіт. Це патологія судин — артерії з’єднані з венами. У результаті права нога росте швидше за ліву.

Лікування проходить в Німеччині, так як таке рідкісне і складне захворювання в Україні не лікують.

  - Мій син народився з цим рідкісним діагнозом. Лікарі в Україні дуже довго не могли встановити його, нам казали, що потрібно просто навчитись з цим жити. Але я не здавалась, шукала лікарів, які могли б допомогти моєму сину, - розповідає мати хлопчика Надія. - Ми знайшли професора в Німеччині, який погодився допомогти Ігорю. І у 2012 році сину зробили першу операцію, загалом Ігор переніс вже вісім операцій, але попереду ще дві.

Відео дня

Зараз, через поганий стан ноги, запланована госпіталізація Ігоря на 30.04.2019 і послідовно будуть проводитися дві операції: одна на судинах, інша - ортопедична.

  - Клініка виставила рахунки і я знову звертаюся до всіх, хто може допомогти нам у зборі коштів, щоб необхідні операції відбулися. На операцію на судинах потрібно 16518.96 євро, на ортопедію - 8320.9 євро. Я щиро вдячна усім, хто нам допомагає матеріально, на операції Ігорю залишилось зібрати 10295 євро. Для нашої сім’ї це величезна сума, тому я прошу у всіх небайдужих допомогти врятувати ніжку моєму сину, - каже мама. 

Довідка:

Кошти на лікування можна перерахувати на рахунок Приват Банку:  5168757367024579 (Статкевич Надія Іванівна)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Andrei Pushcyk

    В ім‘я  Ісуса Христа  повне сцілення Ігоря! Позвоночник вирівняйся , неміч вийди вон, будь здоровий!!!! Амінь
  • Наталя

    Доброго дня Надія, хочу побажати вашему хлопчику найшвидшого одужання, а вашій родині сил і терпіння. Мене звати Наталя, моіій доні 4 рочкі, і у нас такаж хвороба різниця між ножками вже 2.5 см. Ми поки під наглядом, робимо УЗД кожні пів року, і носимо компресійні чулки, але я розумію що  цього скоро буде не достатньо. Якщо вам не важко , могли б ми з вами зв,язатись, і проконсультуватись. Завчасно Дякую.мій моб 0974957005
  • Evdokia Zhavoronkova

    перевела 500 гривен, вибачте, але скільки змогла. Ваш синочок обов'язково одужає і буде хорошою людиною на радість батьків та людям. Бажаю від щирого серця одужання. Привіт з с.Ближнє Волноваського району Донецької області.
  • Nataliia Yurchuk

    Таких рідкисних судиних хвороб у дітей в Україні не лікують. Хлопчина на правильном етапі лікування і в лікарів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up