Допоможіть врятувати Оксану, яка бореться з пухлиною! У її двох дітей більше нікого немає

Допоможіть врятувати Оксану, яка бореться з пухлиною! У її двох дітей більше нікого немає
  • Жінці потрібні операції з видалення пухлин, на які в одинокої мами зовсім немає коштів.
  • На руках двоє синів, а з роботи з такими діагнозами доведеться піти.
  • Як житимемо далі – не знаю, - відчай жінки, яка звернулась за допомогою до журналістів, неможливо приховати. Оксана зупиняє розмову, плаче, потім, оговтавшись, говорить далі. – Чотири роки тому я поховала чоловіка, два роки тому не стало моєї мами. Зараз як грім серед ясного неба – мій діагноз. Нам нема кому помогти! Мої діти… Ви ж розумієте, у них більше нікого немає. Допоможіть, прошу вас, зібрати гроші на операцію. Аби в них була мама.

Родина Сембай донедавна жила звичайним життям. Мама, 41-річна Оксана, 15-річний Ярослав та 13-річний Богданчик. Було сутужно, часом – дуже важко, але вони, каже жінка, були разом. Тому справлялись. Оксана працювала в КП «Тернопільелектротранс» - на роботу виходила о 5 ранку, поверталась близько 23-ої. Чоловік помер чотири роки тому, мама жінки – пішла у засвіти два роки тому. В Оксани ще й група інвалідності – з дитинства, - але жінка розуміла, що допомогти їй нікому, тому давала собі раду з двома синами.

  • Мені було важко, але зі здоров’ям донедавна особливо нічого не турбувала, - розповіла Оксана Сембай. - Дуже стомлювалась, але списувала все на вік. 20 липня стався напад. Малий перелякався, викликав швидку. Мене забрали в лікарню, зробили МРТ і виявили дві пухлини.

Діагноз всіх приголомшив: позамозкові об’ємні утворення, менінгеоми зліва та справа. Жінці наголосили: операція потрібна і – чимшвидше.

Відео дня
  • Оперуватись треба у Львові, в нейрохірургії, часу в мене зовсім мало, - жінка плаче в слухавку. – Точної суми, скільки коштує видалення пухлин, поки не називають – кажуть, саме оперативне втручання – до 90 тис грн.. Це для мене нереальна сума. Лікарі попередили, що чимдалі тягнути, тим…

Якщо пухлини ростимуть, а про це попереджають медики, вони давитимуть на головний мозок. Напади почастішають, але це ще не найстрашніше.

  • Боюсь, що просто впаду – на вулиці чи в тролейбусі – що з моїми хлопцями тоді буде, - мама двох дітей плаче так, що не може говорити… - Як житимемо далі – не знаю. Я отримую пенсію з інвалідності і на дітей - по втраті годувальника. Прошу усіх добрих людей - допоможіть зібрати гроші на операцію. Мені треба одужати і жити, аби поставити дітей на ноги – у них більше нікого немає. Діти хочуть мами. Щоб пожаліла, порадила і підтримала. Мені самій так бракує зараз – щоб заспокоїла і сказала, що все мине і буде добре…

Довідка

Тел Оксани Сембай: 068 24 66 796

Номер картки 5168 7427 0516 6266, Оксана Сембай

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1737)
  • Меленьків Люба

    ++++
  • Наталя Бодніцька

    +++
  • Светлана Моисей

    +++++
  • Галина Поліщук

    ++++++++++++++++++++++++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up