Допоможіть врятувати життя мами двох дітей у якої рак крові

Допоможіть врятувати життя мами двох дітей у якої рак крові
У Ольги Іванців з Борщівського району лікарі діагностували рак крові. Жінка наразі проходить курс хіміотерапії, а попереду на неї чекає операція з пересадки кісткового мозку. Вартість операції близько 100 000 доларів. Рідні та друзі просять допомогти зібрати кошти на лікування.

- У лікарню ми потрапили 8 березня цього року, а 15 березня лікарі поставили діагноз гострий промієлоцитарний лейкоз, - розповідає чоловік Ольги Олександр Іванців. -  На даний час Оля пройшла хіміотерапію у Львові і ми уже вдома. Зараз вона перебуває у стані ремісії.

11 травня Ольга знову має їхати у лікарню, щоб здати аналізи. Якщо її стан не погіршиться і аналізи будуть в порядку, то, як кажуть лікарі, можлива пересадка кісткового мозку.

Відео дня

- Є надія на повне одужання, але потрібно, щоб хвороба не прогресувала, - пояснює чоловік. - Наразі ми ще не знаємо скільки “потягне” усе лікування, але лікарі кажуть, що вартість операції з пересадки кісткового мозку - 100 тисяч доларів.

У Ольги та Олександра двоє маленьких дітей - хлопчик вчиться у початкових класах, дівчинка ще не досягла шкільного віку. Рідні та друзі просять допомогти врятувати життя молодій мамі зібравши кошти на лікування.

Довідка

Реквізити для збору коштів: Приват банк 5168 7556 2724 8160 Іванців Олександр Євгенович(чоловік). Контактний номер Олександра - 098-728-81-85.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Данислав Донец

    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
  • Данислав Донец

    Шалом!

    Слава і Хвала Господу Богу, Який викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!

    Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Він не сліпий і не глухонімий!

    Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і прощення за спробу своїми силами і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!

    Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,

    Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй Великій милості!

    І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей,Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Ієшуа-Спасителя і Кров'ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров'я і перемагати смерть!

    Де гарантія, що у вашому житті не прійде відчай і не знадобиться диво!

    Радість в Господі, сила наша!

    Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.

    (Матф.5:4)

    Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля!

    У Тебе всі часи і терміни!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up