Допоможіть захисникам: триває збір коштів на прилад нічного бачення для військових з Тернопільщини

Допоможіть захисникам: триває збір коштів на прилад нічного бачення для військових з Тернопільщини

Поки ми живемо у практично мирному місті під час кривавої війни, нас захищають мужні захисники та захисниці, зокрема, багато військових пішли добровольцями чи були призвані під час мобілізації з Тернопільської області.

Європа та США допомагають Україні із габаритним озброєнням, проте, таких необхідних кожного дня речей як квадрокоптери (дрони), автомобілі та прилади нічного бачення — завжди не вистачає.

На жаль, їх вартість доволі висока і наші захисники потребують допомоги співвітчизників, які залишилися жити у мирних містах. Військові звернулися з проханням допомогти зібрати кошти на прилад нічного бачення, оскільки осінні ночі стають все довшими, а пильність потрібно зберігати завжди.

Тож нещодавно оголосили збір коштів на прилад нічного бачення натівського зразка PVS 14 Generation 3+ для розвідроти 4 окремої танкової бригади, де служать військові з Тернопільщини. Наші хлопці воюють на передовій — безпосередньо на лінії зіткнення з ворогом на сході і від кожного з них та від результату їхньої роботи на даний момент залежать результати роботи інших українських військових підрозділів, в тому числі і артилерії.

Орієнтовна вартість оригінального приладу нічного бачення PVS 14 в Україні близько 200 000 грн. (ціна залежить від курсу валют на момент покупки). Кожна Ваша гривня є важливою! Вона наближає нашу перемогу та допомагає зберегти найцінніше — людське життя. 

Переказ коштів можна здійснювати за реквізитами:

Номер картки для переказів в гривнях — 5168752016782735 (ПриватБанк).

Номер картки для переказів в доларах США — 5168752016007216 (ПриватБанк)
Одержувач: Герман Ірина Тимурівна

Для переказу коштів з карток інших банків чи для юридичних осіб:

UA253052990262006400934865729
Призначення платежу: Поповнення рахунку ГЕРМАН ІРИНА ТИМУРІВНА


Реквізити для користувачів Монобанку:

«Банка» на Монобанк https://send.monobank.ua/jar/8gawEohmZh
Номер картки на Монобанк 5375411200236581 

Для переказу коштів через PayPal:[email protected]

Відео дня
v class="video-block">

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up