Дружина військового з Тернопільщини благає долучитися до збору коштів на авто для ЗСУ

Дружина військового з Тернопільщини благає долучитися до збору коштів на авто для ЗСУ
  • Захисники з Тернопільщини, а саме 105 бригади 85 батальону,  потребують допомоги. Цього разу необхідно зібрати кошти на автомобіль для виконання бойових завдань. 
  • Одна машина L200 коштує 150 тисяч гривень. Жінка захисника Марія Лісова відкрила збір на авто, адже для її родини така сума завелика. 

Зі слів Марії Лісової, хлопці борються за перемогу, цілісність та мир у нашій Україні. Але без техніки витіснити ворога не вдасться. 

– Наших хлопців забрали на передову на Запорізькому напрямку. Вони без автомобіля, а завдання виконувати треба. Без цієї машини їм дуже складно. Якщо треба якась їжа чи одяг, то ми самостійно можемо купити, але не машину, – каже жінка.

Пані Марія оголосила про збір коштів на власній сторінці в соціальних мережах. Наразі їй вдалося зібрати 350$, а також 25 тисяч гривень. Але це замало. 

Відео дня

– Знаю, що вже понад вісім місяців стрічки соцмереж переповнені проханнями про допомогу. Прийшла пора і мені звернутися з таким проханням. Запитаєте: чому так багато постів про збори? Річ у тім, що наші хлопці були направлені в різні підрозділи і всі вони потребують авто. Тому прохання допомогти зібрати кошти на авто  для 105 бригади 85 батальйону , в якій стоїть на захисті нашої землі мій чоловік, Саша Лісовий, Струкало Володимир, Гринюк Вадим та їхні побратими. Знаю, що втомилися, знаю, що й з коштами сутужно. Але все ж вірю в силу єдності наших людей. 5, 10, 50 гривень і назбираємо необхідну суму, – додала пані Марія.

Закликаємо всіх небайдужих жителів підтримати наших хлопців і долучитися до збору. Необхідну машину жінка захисника вже знайшла, зараз питання за коштами, яких так не вистачає. 

Допомогти можете за реквізитами 

Картка монобанку 

Лісова Марія 

4441 1144 1847 5750

Гаманець paypay

[email protected]

Збір на банку 

https://send.monobank.ua/jar/6atM1W2xC6

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Люда Дмитрук

    +++++++++
  • Маша Лісова

    Друзі, рідні та близькі, щиро дякую кожному за допомогу, збір ще триває,ще осталось дозбирати 40000 тис,я прошу вдячна кожному за допомогу,я віру ми зможемо назбирати потрібну суму разом з до перемоги 💙💛🇺🇦
  • Алекандр Семенов

    Нехай допомагає Господь нашим захисникам. Кожного дня за вас молюся, і за мир у нашій державі. Давайте всі допоможемо нашим хлопцям, та прочитаємо молитви. Як що хтось тільки починає вивчати українську мову нічого страшного немає, подивіться на сайті Гумореска є безліч молитов та псалом 126 українською https://gumoreska.in.ua/psalom-126-ukrayinskoyu/ теж є. Якщо кожен почне читати молитви, ми так зможемо допомогти нашим воїнам.

  • Маша Лісова

    ++++++

keyboard_arrow_up