Є надія, що дитина повністю одужає: допоможіть врятувати Давида Ревнюка з Тернополя

Є надія, що дитина повністю одужає: допоможіть врятувати Давида Ревнюка з Тернополя
  • Давиду Ревнюку з Тернополя вісім років. Він вимушений боротися з рідкісною хворобою – гліозом. У нього відмирають клітини головного мозку. Дитина вимушена терпіти біль. Хлопчик уже пережив три пересадки стовбурових клітин, численні медикаментозні лікування та реабілітацію.
  • Надія батьків – на дороговартісний курс лікування. Він вже дав результат і дитину просто не впізнати. Однак щоб дитина одужала – потрібно продовжити дороговартісне лікування. Ми поспілкувалися з мамою Давила та дізналися, як він себе почуває. 

Пів свого життя Давид Ревнюк живе у боротьбі з хворобою. Постійні головні болі, поганий сон та сльози. Хвороба мучить дитину, тож надія батьків – на новий метод лікування.

– Лікуванням замаються грузинські лікарі, – розповідає жінка. – Це рідкісна хвороба і її лікування комплексне. Це пересадки стовбурових клітин, яких ми вже перенесли три. Це медикаментозне лікування, кисневі подушки, реабілітації. Це все потрібно для того, аби зупинити відмирання клітин головного мозку та відновити їх.

Відео дня

Дитині стає краще. Світлана Ревнюк каже – лікарі підібрали ефективний курс лікування і Давид йде на поправку. Однак до повного одужання ще далеко.

– Наразі ми готуємося до чергових фізіопроцедур та реабілітації. У травні буде черговий медикаментозний курс відновлення клітин головного мозку. Також попереду пересадки стовбурових клітин. Наразі на лікування у травні потрібно ще 1,2 млн гривень. Але ми бачимо, що попередні курси допомогли. Давид почав краще спати, у нього зменшились головні болі. Лікарі дають нам надію, що дитина одужає.

Мама Давида каже – якщо продовжити лікування, то вже за два роки син може одужати.

– Ми маємо хороший прогрес, якщо організм продовжить добре реагувати на лікування – за два роки Давид буде здоровий. Ще деякий час потрібно буде пити спеціальні ліки, проходити реабілітацію, але дитина житиме повноцінно. Звичайно, доведеться вчити його заново, як немовля після відновлення головного мозку. Треба буде вчити його до повноцінного життя без головного болю. Ми сподіваємося, що це вже буде зовсім скоро.

Всі кошти, які заробляє сім’я йдуть на те, щоб їх син одужав. Без допомоги небайдужих оплатити лікування сину родина не зможе. Важлива кожна копійка та кожна молитва за маленького Давида.

Довідка:

Щоб допомогти Давиду одужати, можна перерахувати кошти на один із рахунків. Важлива кожна гривня!

5363542018433558 Ревнюк Світлана Вікторівна

5375414139524580 Ревнюк Світлана Вікторівна

4149 6293 5609 2304 Ревнюк Роман Васильович

Рахунок для переказу в євро:

PrivatBank

IBAN: UA103052990262056400929081717

Ревнюк Роман Васильович

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1431)
  • Olga Ivanova

    +++++++++++++++
  • Света Колдарар

    +++++++++++++++++++++.🙏🙏🙏
  • Сергій Трофимук

    Господи допоможи одужати йому
    +++++++
  • Ирина Неженцева

    Солнышко! Выздоравливай поскорее!!! Дай Бог тебе сил и здоровья!!!

keyboard_arrow_up