Кожна копійка на вагу золота: донька захисниці збирає кошти на авто для армії

Кожна копійка на вагу золота: донька захисниці збирає кошти на авто для армії
  • Інформацію про збір коштів на автомобіль для українських військових тернополянки Вікторія Стрілець та Яна Скрип опублікували у соціальних мережах.
  • Дівчата збирають частину від загальної суми – 40 000 гривень. Вони просять всіх об’єднатися і підтримати наших захисників.

Збір проводять для військових 33-ї механізованої бригади. Саме там вже четвертий рік несе службу мама Яни Скрип – пані Інна. Наразі бригада виборює кожен сантиметр нашої української землі на Донецькому напрямку і ця автівка їм конче необхідна.

— Так, у бригади була автівка, але вони її втратили під час виконання бойового завдання на Оріхівському напрямку. Вона не підлягає ремонту, адже повністю розтрощена. Без автівки на фронті складно, тому військові відкрили збір на купівлю іншого авто. Ми вирішили не залишатися осторонь і допомогти зібрати хоча б частину від загальної суми, — каже Яна Скрип.

Станом на 11 лютого дівчатам вдалося зібрати лише понад 2 000 гривень. Військові не можуть чекати тижнями, місяцями, адже від цього залежить їхнє життя.

Відео дня

— Ми хочемо зібрати ці 40 тисяч гривень та перерахувати їх нашим захисникам. Нехай докладають до загального збору. Після чого вони зможуть замовити та придбати нову автівку. Ми вдячні всім, хто допомагав нам з попередніми зборами. І сподіваємось на вашу підтримку зараз. Попри все, маємо триматися разом та докладати зусиль до нашої Перемоги, — переконують тернополянки.

Долучитися до збору коштів на позашляховик можете і ви. Зробити це дуже просто – за посиланням на благодійну банку.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач95

    Такий військовий джип після вчора стояв  біля мого дому  чи в засаді, чи інші мав плани невідомо. Виникало питання у людей чому цей джип із гуманітарної військової допомоги роз*їжджає по Тернополію. а тим часом їх декларації показують їхні міліонні прибуткиі простоює  на вул Броварній. хай менше керманичі краю  дбають про власні інтереси, а донатять на армію. А то доводиться виходити активістам на акції щоб рада закупила дрони та інше спорядження. А тим часом декларації наших керманичів рясніють міліонними власними прибутками. дружин та родини.
  • PM

    Придуркуватий народ, йдіть ще притулі задонатьте, щоб гарно в канаді відпочивалося!

    Щодня бачу по Тернополю їздять невідомі джипи в камуфляжному кольорі на чорних номерах. Чому вони не на фронті?

keyboard_arrow_up