Людина-свято, а зараз бореться за життя. Допоможіть подолати рак завучці 24 школи Оксані Захарченко

Людина-свято, а зараз бореться за життя. Допоможіть подолати рак завучці 24 школи Оксані Захарченко
  • Ще місяць тому жінка добре почувалась, лишень дуже переживала, бо серйозно хворіла мама, якій робили складні операції.
  • Діагноз Оксани став шоком як для неї, так і для рідних та друзів вчительки. Оксана не здається, вірить в Бога і довіряє Його волі. А в наших силах допомогти врятувати їй життя.
  • Допоможіть врятувати нашу Оксану, я звертаюсь до всіх небайдужих людей, адже на вас єдина надія — благаю вас, допоможіть подарувати їй шанс на життя! — дзвінок до редакції Алли Бінцаровської скоріше нагадував крик душі. Жінка ледь стримувалась і часом зупиняла розмову, аби опанувати себе. Її давня подруга зараз у біді…

Оксані Іванівні Захарченко 42 роки. Вона працює заступником директора ЗОШ №24 м. Тернополя. Вчитель англійської мови. Як за неї кажуть, вчитель від Бога – і золота людина.

  • У школі працює близько 20 років, виховала не одне покоління тернополян, — поділилась подруга. — Надзвичайно талановита, творча, добра. Людина-свято, адже стільки свят організувала в рідній школі, і кожне - унікальне! Її дуже люблять школярі, з кожним вона знаходить спільну мову, кожного підтримає, надихне, запалить до навчання й творчості…

Ще змолоду Оксана добре відчула, що таке жити без батька, який несподівано відійшов у вічність через раптову хворобу. Зараз й сама жінка перебуває на межі…

  • Вона дуже любить дітей, часто затримується допізна на роботі, — розповіла подруга. — Вона з тих, хто вкладає в учнів все серце. Може годинами розповідати про того чи іншого учня, переймається долею кожного. Не розглядає свою роботу вчителя лише як проведення уроків в школі, а з власної ініціативи організовує для них різноманітні заходи, табори з вивчення англійської мови. Не уявляє себе без дітей, без улюбленої роботи. Учні та колеги відповідають їй взаємністю.

Відео дня

Діагноз Оксани — онкохвороба з метастазами внутрішніх органів, — став шоком як для неї, так і для рідних та друзів. Але вона вірить в Бога і довіряє Його волі, каже пані Алла.

Ще донедавна пані Оксана почувалась добре. Щоправда, довелось добряче похвилюватись, адже її мама серйозно хворіла і перенесла серйозні операції. Буквально кілька тижнів тому Оксана відчула сильний біль, потім він повторився. Далі – гірше, і жінка пішла до лікарів.

Медики, провівши обстеження, приголомшили: рак, вже й з метастазами.  

  • Зараз на лікування потрібні чималі кошти, — каже Алла Бінцаровська. — Лишень на саму операцію близько 50 тис. грн. Потім хімія кожного ураженого метастазами органу — печінки, легенів, лімфовузлів. Чоловік Оксани працює також у тій же школі, заступником директора з господарської частини. Двох вчительських зарплат не вистачить навіть на найнеобхідніше.

Зараз жінка перебуває на лікуванні в Києві, в національному інституті раку.

За попередніми підрахунками, на лікування необхідно кілька сотень тисяч гривень.

— Сьогодні ми можемо допомогти Оксані отримати шанс на життя, — каже пані Алла. — Вона дуже тиха, добра, скромна. Водночас сильна. Через недугу не впадає у відчай, а налаштована боротися до кінця. Я прошу всіх, хто має чуйне серце, допоможіть її врятувати!  

Довідка

Реквізити для перерахунку коштів: карта Приватбанку 5457 0822 2542 6092, Захарченко Оксана Іванівна.

Контактний тел.: 097-988-86-46 (Алла Бінцаровська, близька подруга).

Документи, що підтверджують діагноз Оксани Захарченко, є в редакції.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (242)
  • Надежда Вареник

    +++++++++++++++++++++++
  • Оксана Сердюк

    Боже  допожи  пережити
  • Віктор Ананійчук

    ++++++++
  • Галина Рудь

    ++++++++++++

keyboard_arrow_up