Ми не маємо права опускати руки чи забувати про війну. Військовим потрібні техніка, харчі і ліки

Ми не маємо права опускати руки чи забувати про війну. Військовим потрібні техніка, харчі і ліки
  • Крок за кроком, крапелька за крапелькою — допомагайте наших захисникам, звертається до всіх дружина бійця, який вже пів року воює в гарячих точках. Жінка з іншими волонтерами збирається в наступну поїздку на Донеччину, аби підтримати наших захисників. І просить долучитись у придбанні необхідних для бійців речей.
  • Часом підрозділи й непогано забезпечені, але бійці це все лишають, міняючи місце дислокації, аби врятувати життя собі і побратимам. Горять форми, обладнання й автомобілі під постійними обстрілами. Тому допомога потрібна постійно.

Чоловік служить — вже пів року на передовій, доньки та їхні друзі допомагають збирати на допомогу, а дружина волонтерить. І з іншими часто їздить на Донеччину, доправляючи допомогу нашим бійцям, які зараз «на нулі». «Отак живе зараз наша родина, вже пів року», — поділилась тернополянка Ольга Тимошенко.

Жінка разом з іншими волонтерами невдовзі знову збирається на схід. І просить небайдужих тернополян долучитись до збору техніки, одягу, харчів і медикаментів для бійців.  

Від 24 лютого дівчатка жодного разу не бачили тата

— Днями наші з чоловіком доньки, 12-річна Даринка, 9-річна Мартуся і їхня 7-річна подружка Боженка назбирали понад 2 тисячі гривень, — поділилась Ольга Тимошенко. — За ці кошти ми укомплектували дві аптечки — вони вже із крутим наповненням і невдовзі поїдуть на схід.

Відео дня

Від 24 лютого дівчатка жодного разу не бачили тата, бо він від першого дня повномасштабного вторгнення русні в Україну — на передовій. Ротації немає, і скоро навряд чи буде, але дружина і діти розуміють: тато захищає їх та Україну.

Оля від весни допомагає бригаді чоловіка, але коли побувала неподалік позицій та побачила, що там коїться, географія волонтерської допомоги суттєво розширилась. Об’їздили чимало підрозділів — від Волновахи, Лисичанська, Золотого і до Ізюмського напрямку.

— Чимало людей цікавляться, навіщо возити допомогу, ніби ж багато чого виділяють. Так, виділяти – виділяють, але не завжди тієї якості і в такій кількості, скільки потрібно, — пояснила Ольга Тимошенко. — Плюс — хлопці завжди переміщуються. А коли треба бігом міняти місце дислокації, часто, щоб все перевезти, немає достатньої кількості транспорту. Та й часу бракує – і це зрозуміло. Лік йде на хвилини, тому головне врятувати життя — як своє, так і побратимів.

Часто під обстрілами і «прильотами» майно військових горить чи виходить з ладу. Є такі бригади, які миттєво втрачають все, що мали, і відновлювати потрібно все з нуля. Багато допомагають рідні, але сімейні ресурси вичерпуються, каже дружина бійця. Тому потрібна допомога. Бо хлопці, які захищають нас із вами, ходять в подертих кросівках. І форма, якої видають, теж дуже швидко горить.

Ми не маємо права забувати про війну

— Я дякую кожному, хто став на захист нашої землі! Ви — наша гордість, надія, броня, ангели охоронці, ви — наше все, — Ольга Тимошенко не втомлюється дякувати бійцям. — Ми вами пишаємось, ви — наше повітря і душа. Я дякую за кожний прожитий день, за кожну ніч і ранок. Я знаю, що завдяки вам, ми, наші діти і внуки, будуть жити на вільній, нескореній, щасливій і прекрасній землі! Дякую кожному з вас, а все, що є в наших силах, ми допоможемо!

Жінка звертається до небайдужих людей. Хоча розуміє: усім зараз важко. Проте нам не залишається іншого варіанту, як підтримати наших хлопців на передовій.

— Ми не маємо права опускати руки, чи забувати про війну, — каже Ольга Тимошенко. — Крок за кроком, крапелька за крапелькою — допомагайте наших захисникам. Зараз ми збираємось в наступну поїздку в Донецьку область, для того щоб підтримати наших захисників. Ваш навіть найменший внесок є неоціненним. Він підтримує їх морально і допомагає полегшити воєнний побут. Дякую кожному, хто долучається до наших зборів.  

Жінка вірить, що з вашою допомогою зможе зібрати військовим усе необхідне, і таким чином ми всі разом зможемо віддячити їм за наш захист.

Список потреб

Бінокль Моноклі маленькі - 8 шт
Літнє взуття 42р – 2 пари, 43р – 2 пари, 46р – 1 пара
Флісові кофти м і л по 2 шт.
Форма літня: 44/3, 48/4 по 2 шт;
Пояс тактичний – 10 шт
Капці для душа 42/43 розміри – 10 шт
Берці літні 42р – 1 пара
Рюкзак
Годинник ручний – 2 шт
Вазелін для рук – 1 шт
Дизельний генератор (маленький)
Батарейки крона та пальчикові
Рідина для гідро підсилювача (зелена) - 1
Камуфляж на каску – 10 шт
Плівка товста 2000-3000мк – 300 метрів
Плитоноска без плит будь-якого кольору
Бандаж ізраїльський
Ноутбук б\у робочий
Принтер б\у
Папір А4
Набір торцевих головок з храповим механізмом, набір рожково-накидних ключів до 8-32мм;
Штани літні камуфляж піксель\мультікам 60 розмір;
Термобілизну, білизну, носки, рушники,

Продукти харчування:

вівсянка, гречка, рис, макарони;
консерви в жестяних банках: рибні, паштет, тушонка;
печиво і солодощі, чіпси, олія, сіль, цукор;
енергетичні напої, кава, 3 в1, чай.

Засоби гігієни:

мокрі серветки,
для гоління станки і пінки,
засоби від комарів,
пасти і щітки зубні,
гелі для душу, для миття посуду,
пральний порошок, туалетний папір.
одноразовий посуд.

Медичні потреби:

Тринефрон таб – 10 уп 
Медичний спирт
Магнезія L лізин ампули – 40 уп
Пірацетам ампули – 10 уп
Реосорбілакт флакони – 50 флаконів
Стерофундин флакони – 50 флаконів
Ревмаксикам ампули – 40 уп
Глюкоза флакони – 50 шт
Шприци 2.0, 5.0, 10.0 – по 100 шт
Метоклопрамід ампули – 40 уп
Дексаметозон ампули – 40 уп
Гідрокортизон в апмпулах – 40 уп
Кейвер апмули – 40 уп
Плестазол 100 мг таблетки – 4 уп
Внутрішньовенні катетери рожеві – 200 шт, сині – 50 шт
Диклофенак мазі
Сигарети - чим більше, тим краще.

Довідка

Контактний тел.: +38 (097)128-06-83 (Тимошенко Ольга)

Реквізити для допомоги: 5452 1981 0020 7822, ПУМБ, Тимошенко Ольга

4731 2196 1974 8753, ПриватБанк, Тимошенко Ольга

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up