Сергієві Приходьку (Камінко) терміново потрібні кошти на трансплантацію печінки

Сергієві Приходьку (Камінко) терміново потрібні кошти на трансплантацію печінки

Для родичів це не підйомна сума. Лік іде на дні, максимум тижні. Загалом потрібно близько 100 тис. доларів. У Сергія на руках – двоє неповнолітніх дітей.

  • Друзі, терміново потрібна допомога моєму двоюрідному брату - відомому тернополянину Сергію Приходько-Камінко, - просить про допомогу двоюрідна сестра тернополянина Олена Коцюк. - Йому невідкладно потрібна операція з пересадки печінки. Якщо в когось є можливість чимось допомогти – будь ласка…

Про хворобу Сергій дізнався випадково. Стан здоров’я погіршувався. І коли він звернувся до тернопільських медиків, діагноз був невтішним – через серйозні проблеми з печінкою чоловіка направили ще й до онкодиспансеру. Місцеві медики підтвердили онкологію та направили чоловіка до столиці. І там, на жаль, нічого втішного почути не вдалось. Вихід єдиний – пересадка печінки. Тоді Сергієві дають шанс на життя.

- Я благаю всіх небайдужих – допоможіть моєму братові, - просить сестра. – У нього на руках двоє дітей, яких він виховує сам. Мама – старша жінка і особливо нічим допомогти не може. Брат далеко… Я вже пропонувала Сергієві продавати його квартиру і переїжджати з дітьми до мене. Якось всі розмістимось, головне, аби був шанс… Але ця сума буде краплею в морі.

Друзі родини розповідають, що Сергій справді самотужки виховує двох дітей. Колишня дружина за кордоном і практично не підтримує зв’язків з родиною.

Відео дня

Сергій довго не казав про проблему ані знайомим, ані друзям. Дав дозвіл родині розповісти всім, коли єдиним шансом вижити стала трансплантація. Для цього потрібна чимала сума. Сподіватись можна лише на підтримку небайдужих тернополян і на допомогу всіх, хто знає Сергія.

  • Попереду чимало клопотів – знайти клініку, де погодяться оперувати Сергія, дочекатись трансплантації і весь цей час підтримувати його медикаментозно, - каже пані Олена. – На це потрібні величезні гроші. Наша родина не має звідти їх взяти… Благаю вас, дайте моєму братові шанс жити…

Довідка

Прохання надсилати гроші на карточки або передавати особисто.

Картковий рахунок Ощадбанк 5167491006696131.

Картковий рахунок ПриватБанку 5168 7556 0399 7210, Олійник Віктор (призначення - на лікування Сергія Приходько).

Тел. сестри Олени Коцюк: (066) 220-34-51. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up