"Страшно, що не запам'ятає татка": родина Олега Киреї просить допомогти зібрати кошти на хіміотерапію

"Страшно, що не запам'ятає татка": родина Олега Киреї просить допомогти зібрати кошти на хіміотерапію

Хвороба несподівано увірвалася в життя 29-річного жителя с. Борсуки Лановецького району - Олега Киреї. Ще рік тому він та його родина мали великі мрії та плани на життя. В одну мить усе обірвалося.

Тато дворічної донечки онкохворий, родина просить допомогти зібрати кошти на лікування. У чоловіка – метастази анонімної меланоми в аксилярні лімфатичні вузли праворуч, рТхN3М1с, ст.IV.

- Усе почалося в 2017-му, під пахвою з'явилася гуля, тернопільські лікарі прооперували чоловіка. Сказали, що пухлина злоякісна. Але саме оперативне втручання пройшло не дуже вдало, тому нас відправили в Київ. Там пройшли ряд обстежень, ще раз оперували. Потім відправили додому, - розповідає дружина Катерина. – Але цього літа йому раптово стало зле. Він просто згасав на очах. Дуже схуд. Ми страшенно боялися і молилися.

Відео дня

За словами жінки, ніхто з медиків не міг точно сказати, що відбувається з чоловіком. Лікарняні палати, купа обстежень і невтішних прогнозів… Це був страшний період, згадує дружина.

- Наднирники збільшились у розмірі, ракові клітини активізувалися там, тому довелось видаляти їх, - продовжує співрозмовниця. – Найгірше те, що ніхто з лікарів не може знайти вогнища хвороби. Вона вражає різні внутрішні органи і спрогнозувати, що буде далі, спеціалісти не можуть.

Наразі з'явилася ще одна гуля – на шиї, але оперувати її вже не будуть. Лікарі радять пройти курс хіміотерапії, він складається з шести процедур. На одну потрібно 130 000 грн. Загалом – 780 000 грн. Сім'я витратила всі кошти на попередні операції та обстеження, тому звертаються за допомогою до всіх небайдужих.

- Молимо про допомогу! Самі ми не впораємося, я в декретній відпустці, чоловік проходить важку реабілітацію. Дякуємо друзям та знайомим, які нас підтримували увесь цей час, - говорить Катерина Кирея. – Лікарі ніяких прогнозів не дають, але ми дуже віримо та надіємось на те, що Олег одужає. Він сильний, я знаю. Уже пережив стільки. Найстрашніше зараз для мене – що донечка не запам'ятає татка. Я всім серцем вірю у його одужання!

Увага! Реквізити для переказів:
Приват Банк
 Кирея Олег Анатолійович 5168757371912645

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Игорь Тымрук

    ЩО ТАКЕ РАК!

                   Коли людина веде себе, як ракова клітина по відношенню до Бога, то в неї буде рак! Коли в людини спотворена система пріоритетів, спотворене світосприйняття, то в ней буде рак! Коли в серці людини не має любові, а є страх, то це рак! Коли людина не вміє прощати себе, коли наповнюється невдоволенням собою, то це рак. Коли людина не прощає коханих та рідних то це рак. І на рівні тіла, рак це паразити, це грибок, патогенні бактерії, та віруси!
                  Коли людина через покаяння усуває причину захворювання, коли людина змінює свою систему пріоритетів, і дві поганих звички, коли людина змінює систему харчування, то рак  щезає, а людина стає здоровою.
                 Як це зробити, розказую всім бажаючим.
                                 097 49 26 737, п Іван.

    Елена reply Игорь Тымрук

    ага дурень )у маленьких детей рак тоже видимо от извращённого сознания))Да живет атеизм и наука!

    Ника Калужка reply Игорь Тымрук

    бла-бла -бла. А грошима допомогти не бажаєте, пане Швану?  Таке враження, що Ви Бога за бороду схопили. Чи Ви єдиний ангел на землі?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up