"Один курс хімії коштує 50 тисяч гривень. Треба 6-8 курсів": тернополянка потребує допомоги

"Один курс хімії коштує 50 тисяч гривень. Треба 6-8 курсів": тернополянка потребує допомоги
  • Тернополянка Олена Букшована 1944 р.н. потребує допомоги небайдужих людей. У жінки лікарі виявили діагноз – фолікулярна лімфома ІІІ ст.
  • Коштів на лікування у родини немає. Усі заощадження витрачають на ліки.

Пані Олена перебуває на лікуванні в Тернопільському обласному комунальному клінічному онкодиспансері, де вона проходить курс хіміотерапії.

- Для лікування необхідно провести 6 – 8 курсів хіміотерапії, – розповідає донька пані Олени Ольга. – Один курс хімії коштує 50 тисяч гривень. Сума для лікування для нас просто непідйомна. Ще лікарі призначили уколи. Препарат для одного уколу коштує 700 гривень. Сподіваємося, що нам допоможуть. 

Відео дня

Олена Букшована вже пройшла чотири курси хіміотерапії. Вона сподівається на одужання та не опускає руки. Також жінці потрібно проходити підтримуючу терапію. Близькі сподіваються на підтримку небайдужих людей.

Довідка:

Ви можете допомогти Олені Букшованій, перерахувавши кошти на карту.

Номер рахунку ПриватБанк: 5168 7573 9938 6269 – Олена Букшована.

Тел. 050-815-14-99 – донька Ольга.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (43)
  • Жанна Борисова

    +
  • Елена Шпак

    Но нет у человека 50 тыс. так ей что умирать. Что это за реформы?
  • Galyna Korostiy

    А де державна програма? Звідки такі гроші при 1400пенсії?
  • світлана

    Шановні Тернополяни,Ваша філософія не доречна . Люди прошуть допомогти ,а не вирішувати питання  філософією чи порадами .  Якщо кожен із нас хоча б передасть 10-50 гр. Це вже є допомога. В людини горе ,терміново потрібні гроші ,лікарня нічого не дає.  Це так само.як сімейний (безтолковий лікар ) має зарплату від 10-30 тис. гр. А хірург вищої категорії ,має зарплату 4.200тис. гр.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up