Тернополяни кидають по 500 гривень у скриньку для безпритульних собак (ВІДЕО)


Тернополяни кидають по 500 гривень у скриньку для безпритульних собак (ВІДЕО)

Чергову акцію на підтримку безпритульних тварин організувала ГО "Ноїв ковчег" у неділю, 26 березня, на Театралці. 

- Це вже п`ята подібна акція, - розповідає організатор заходу Аліна Кошельовська. - Мене зовсім не тішить, що прийшло так мало людей, бо погана погода, падав дощ зі снігом. Порівняно з попереднім разом, людей нині дуже мало. Приносять тернополяни переважно крупи та м`ясо. В урну кидають і по 10 гривень, і по 20, а дехто і по 200, і по 500. 

23-річна Марія Кучер принесла собакам покривала, крупи і ліки.

Відео дня

- Я принесла 2 покривала, макарони, гречку і ліки, - розповідає дівчина. ЛІки - це найголовніше для них, бо дуже часто безпритульні собачки потрапляють під машину або стаються інші якісь неприємні речі. Ну і, звісно, вкинула у скриньку гроші. Бо чула, що в організації зараз дуже великий кредит у ветклініці, і їм потрібні гроші на його погашення.

Дівчина рада, що такі організації існують, бо вони виловлюють безпритульних собак, якими потішилися декілька днів люди і викинули на вулицю. Стерилізують і виходжують їх, а потім шукають їм хороших господарів. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова Від читача 08:39 У 2024 році загальний дохід «Укртелеком» зменшився на 10% 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді 21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up