«Тримаємось, бо на руках двоє діток»: тернополянин просить допомогти його онкохворій дружині

«Тримаємось, бо на руках двоє діток»: тернополянин просить допомогти його онкохворій дружині
  • Жили спокійно, як і всі молоді сім’ї. Дуже тішилися появі на світ молодшого синочка Іллюші. Але раптом звичний ритм родини змінився на щоденну боротьбу за життя.
  • Молодій мамі двох діточок Катерині Паламарчук-Циганець потрібна допомога усіх небайдужих. У неї діагностували рак шкіри. Тривалий час родина боролася самотужки з недугою, але зараз без підтримки не обійтися.

Усе почалося невдовзі після пологів

За словами чоловіка Каті – Юрія Паламарчука, їхнє життя змінилося непередбачувано. У 2017-му, невдовзі після пологів у його дружини час від часу свербіла шкіра. Вона звернулася до дерматолога, здала всі аналізи, але медики сказали, що нічого страшного немає, а такий стан може бути наслідком гормональних та інших змін в організмі жінки після пологів.

- Ми консультувалися, здавали скребки. А десь через рік, у 2018-му, на тілі почали з’являтися плями дивного кольору, - продовжує пан Юрій. – Дружина звернулася в онкодиспансер, зробили біопсію шкіри в клініці у Києві. Там виявили підозру на Т-клітинну лімфому шкіри. Тоді ми поїхали до відомого онкометалога Галкіна у Черкаси. Здали розширені аналізи. Він підтвердив діагноз. Поки чекали результати аналізів, проходили діагностику, почалися новорічні свята. Після них ми звернулися в інститут раку в Києві. У лютому розпочали лікування.

Відео дня

За словами тернополянина, його дружина уже пройшла курс із 30 фото-терапій в Києві, які частково фінансувала держава, але, на жаль, вони їй не допомогли. Каті стало гірше, збільшилися лімфовузли. Після того були два сеанси сильної хіміотерапії 2 сильніші хіміотерапії. Але знову ситуація погіршилася.

Один препарат – 115 тис. грн

- Нам порадили сильний препарат японського виробництва для наступного курсу лікування. Один коштує 115 тисяч гривень, а курс складається із 16 процедур. Японці вже давно практикують лікування ним шкірних захворювань. У нас, на жаль, медицина відстає в цьому плані. Ми ще приєдналися до спеціальної програми, виробники обіцяли часткову компенсацію вартості лікування. Та чи буде знижка суттєвою, поки що не знаємо, - каже чоловік.

Раніше намагалися впоратися власними силами. Допомагали родичі та знайомі, але зараз озвучена сума для молодої родини непідйомна. Подружжя має двох діток – донечці Софійці – сім рочків, а синочку Іллюші – 1 рік і 7 місяців.

Юрій багато працює, аби зібрати кошти на лікування коханої дружини, із вихованням малечі допомагають бабусі.

- Мушу ходити на роботу, бо як сяду вдома, то на колінах буду, - каже Юрій Паламарчук. – Лягаю спати і встаю з думкою про те, щоб Каті стало легше. Маємо триматися, бо на руках – двоє діток. Їм мало говоримо. Донька знає, що мама хворіє, але ще не усвідомлює, що все так складно.

За словами чоловіка, вилікувати хворобу повністю не вдасться, так їм пояснили медики. Але її можна загнати у стан ремісії. Юрій дуже надіється, що дружина одужає. І просить небайдужих допомогти їм зібрати кошти на дороговартісне лікування.

 

ДОВІДКА

Будь ласка, якщо маєте змогу, допоможіть родині перебороти цю страшну хворобу!!!

Отримувач платежу: ПАЛАМАРЧУК ЮРІЙ ІГОРОВИЧ
Номер картки: 5168742600785079

Установа банку: ПриватБанк
МФО банку: 305299
ЄДРПОУ (або ОКПО): 14360570
Рахунок одержувача: 29244825509100
Призначення платежу: Поповнення поточного рахунку 5168742600785079, ПАЛАМАРЧУК ЮРІЙ ІГОРОВИЧ, 3242501959.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (27)
  • Юлія

    1000 грн. кинула.дай Боже їй одужати!!
  • Сергій

    500 грн. кинув. - скільки дозволяють на сьогодні ресурси .Сподііваюсь, з Будьте щасливі!
  • Света Землянская

    Репост
  • Яна Майская

    Все буде гаразд, головне вірити і молитися...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:01 ТОП вакансій тижня з високими зарплатами та хорошими умовами 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up