«Тримайся, ми тебе любимо!» - 15-річному Максу, хворому на лейкоз, потрібні донори IV(+) та допомога

«Тримайся, ми тебе любимо!» - 15-річному Максу, хворому на лейкоз, потрібні донори IV(+) та допомога
  • Ліцеїст Коропецького інтернату з посиленою військовою підготовкою зараз у лікарні. Він каже, що мусить триматись, аби підбадьорити маму – та почорніла після звістки про хворобу сина.
  • Друзі-ліцеїсти збирають допомогу та запустили флеш-моб на підтримку Максимка:  «Тримайся, малий, ми з тобою».
  • У хлопця – рідкісна IV(+) група крові. Донорів потрібно буде багато, а підійде кров лише чоловіків до 40 років.

- Душу розриває… Неможливо на це все дивитись і це слухати, - Олег Шаповал з Вишнівця ледь стримує сльози. Старший чоловік, який пройшов пекло війни, не може втриматись – у його родини зараз нова боротьба – за життя 15-річного племінника, Максима Дзюми. – Вчора ліцеїсти, дівчатка, хлопчики запустили флеш-моб та відеозвернення. «Максимко, ми тебе любимо!». «Тримайся, малий, ми з тобою!». Дуже тяжко, дуже...

15-річний Максим Дзюма, ліцеїст Коропецького ліцею-інтернату з посиленою військовою підготовкою, потребує нашої допомоги. Він почав боротьбу з гострим лімфобластним лейкозом. Довгу, виснажливу війну проти раку крові.

Відео дня
  • Сім'я завжди буде поруч, буде підтримувати та віддавати всі гроші, які має.
    З останнім сім’я матиме труднощі, - каже учасник бойових дій, побратим пана Олега Дмитро Харчук. – Маю надію, що ви захочете допомогти фінансово, нижче є дані для переказу коштів. Інколи ми боїмось, що надішлемо менше, ніж хтось, але у питанні благодійності важливий кожен внесок. Завчасно дякуємо вам!

У хлопця – рідкісна IV(+) група крові. Донорів потрібно буде багато, а підійде кров лише чоловіків до 40 років, які не мають проблем зі здоров’ям.

Про хворобу Максима дізнались близько місяця тому. На навчанні хлопцеві стало погано. Його госпіталізували до Збаразької райлікарні. Коли там провели обстеження – відправили до столиці. Зараз Максим у лікарні, в Тернополі. Хлопець готується до першої хіміотерапії. Як би не почувався, поводиться як справжній мужчина - підтримує маму. Та, бідна, почорніла біля нього, кажуть родичі. А Максимко – молодець, тримається. В наших силах підтримати малого мужчину. Треба небагато – або стати донором, або перекинути певну суму на рахунки, зазначені у довідці.

Тримайся, малий. В тебе все буде добре!  

Довідка

Хто може стати донором та здати кров для Максима, напишіть або зателефонуйте його дядькові Олегу Шаповалу: 098 631-57-39.

Кошти перераховувати:

4149 4991 1481 1415 – ПриватБанк, Колоденська Аліна Іллівна.
5375 4115 0107 3303 – Monobank, Колоденська Аліна Іллівна

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (188)
  • VITALYA F

    Це зараз він хворий. А коли видужає...Якщо я здам свою кров і він видужає то де гарантія що коли виросте не приставить ножа до мого горла: "Давай бабло бр я кучеряво жити хочу і не хочу тяжко і легко тоже не хочу првцювати!" ВИ ВСІ ҐАРАНТУЄТЕ ЩО ТАК НЕ БУДЕ? Це зараз він хвррий.... А коли одужає і виросте?

    Віра Давидович reply VITALYA F

    Мені соромно за вас....І боляче....
    Дитина хвора!
    А ви такі речі пишете......
    СУМНО...
  • Алла

    +++++++
  • Екатерина Скрипник

    ++++++++
  • Gloria Sasay

    ГОСПОДИ ПОМОЖИ МАКСИМКОВІ!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up