У Марії Степко пухлина головного мозку. Потрібна термінова допомога, бо стан жінки тяжкий

У Марії Степко пухлина головного мозку. Потрібна термінова допомога, бо стан жінки тяжкий
  • Операцію відкладати не можна, бо це може коштувати пацієнтці життя, попереджають медики. Ціна питання – 150 тис. грн.
  • Чоловік благає врятувати йому дружину і маму їхнім двом діткам. Номер рахунку — у довідці в тексті.

Життя 41-річної зборівчанки Марії Степко висить на волосині. Не так давно у жінки виявили пухлину головного мозку. Почали лікування, однак позитивного результату воно не дало. Пухлина стрімко росте. Якщо не прооперувати пацієнтку до 2-3 місяців, все може закінчитись летально, попереджають медики. А родина та друзі просять допомоги у небайдужих, аби допомогли врятувати найріднішій людині життя.

Марія та Григорій Степко виховують двох діток — 8-річного Арсена та 16-річну Вікторію.

Відео дня

Зараз чоловік у відчаї. Потрібну на операцію суму ніде взяти. Тому просить усіх небайдужих людей допомогти вижити його Марії.

  • Кілька місяців тому Марійка почала раптово втрачати свідомість, були якісь напади, — розповів чоловік Григорій Степко. — Направили до неврології, що у Психоневрологічній лікарні в Тернополі. Там її обстежили, місяць пролікували і повідомили, що повторне МРТ та обстеження потрібно пройти не раніше як за 6 місяців. Та відправили додому.

Однак, краще Марії не ставало. А напади все частішали. Тому родина вмовила скоротити час до повторного обстеження і знову поїхала до лікарні.

  • Тоді пухлинка була завбільшки з ніготь і нас запевняли, що вона доброякісна, — пригадує чоловік. — Результат повторного МРТ показав, що пухлина стрімко росте. Що вона злоякісна — вже ніхто й не сумнівався. Згодом це підтвердив і висновок медиків.

Медики кажуть, що потрібно терміново оперувати пацієнтку. Часу, аби видалити пухлину, —  обмаль. На операцію відправляють у Київ.

  • Сьогодні от нещодавно з лікарні приїхав, лікарі кажуть оперувати негайно, бо Марії може не стати, — ледь стримуючи біль, говорить пан Григорій. — Часу дуже мало. До трьох місяців максимум.

Скільки саме грошей потрібно на операцію, родина Степко не знає. Приблизна і мінімальна сума, яку терміново потрібно зібрати для порятунку Марії — 150 тис. грн. У родини таких коштів немає. І взяти їх ніде. Марія лікується, чоловік працює у Будинку культури. На руках двоє дітей.

  • Всіма організаційними питаннями щодо операції зараз займається Марійчина двоюрідна сестра. На мені — лікарня, Марійка, діти, — каже пан Григорій. — І ще десь потрібно знайти 150 тис. грн… Я прошу, благаю вас, допоможіть врятувати дружину і маму нашим дітям. Вже є люди, які відгукуються, пересилають гроші, дякуємо вам усім щиро. Але цього дуже мало. Прошу вас, час не терпить…

Довідка

К/р ПриватБанку: 5168 7574 1996 9540, Степко Григорій (чоловік). Тел: 097 183 80 42

Кошти готівкою можна передати й до Будинку культури у Зборові, 2 поверх, методичний кабінет або бібліотека.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2004)
  • Роман Филиповский

    +++++
  • Микола Германович

    +++++
  • Татьяна Пасарар

    +++++++++++
  • Костя Якимович

    ++++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up