Шестирічній Яні потрібне термінове лікування. Допоможіть дівчинці одужати

Шестирічній Яні потрібне термінове лікування. Допоможіть дівчинці одужати
  • Яні Кульчак шість років. Лікарі виявили у неї діагноз «Кістозна лімфангіома нижньої кінцівки. Комбінована лімфостаза. Мельформація судин лімфатичної системи».
  • Потрібне дороговартісне лікування у Німеччині, однак через відсутність грошей у родини його довелось відкласти до наступного року.

Яна вже проходила курси лікування у Німеччині, оскільки в Україні ця хвороба не лікується. Зараз дівчинці значно краще, але потрібно знову їхати в клініку для продовження курсу.

- Ми вже пройшли два курси лікування, і є позитивні зміни, – розповідає мама дівчинки Галина Кульпак. – Німецькі спеціалісти планували, що ми приїдемо на повторне лікування 4 липня, але коштів у нас просто немає. Тому нам назначили лікування на 2020 рік. Коли саме треба буде їхати, ми не знаємо, бо точні списки будуть лише в грудні. Перший раз ми платили 8 тис. євро, другий раз – 9,5 тис. євро. Зараз за п’ять днів лікування треба заплатити 16 тис. євро. Сподіваємося на допомогу небайдужих людей, бо самі ми зібрати кошти не встигнемо. 

Відео дня

Крім основного п’ятиденного лікування, дівчинці потрібно пройти курс уколів проти утворення тромбів. Батьки вже почали збирати кошти, однак без допомоги небайдужих людей обійтись не вдасться.

Довідка:

Ви можете допомогти родині Кульпак, перерахувавши кошти на картку.

Номер рахунку ПриватБанк: 5168 7573 7933 2630 – Галина Кульпак.

Тел. 096-403-99-90 – мама Галина Кульпак.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Сергій

    500 грн. кинув. - скільки дозволяють на сьогодні ресурси. Удачі!
  • Ніна Євчук

    Господи допоможи і оздорови.
  • Nata Sim

    Репост
  • Людмила Бойчук

    Краще не возили б на Буковель, а дали гроші на лікування!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up