У соціальному гардеробі «Одежина» - ремонт, але речі на благодійність можна приносити

У соціальному гардеробі «Одежина» - ремонт, але речі на благодійність можна приносити
  • Вже пів року соціальний гардероб «Одежина» на вул. 15 Квітня, 3  приймає використаний одяг від тернополян та передає його тим, кому він потрібніший.
  • Зараз  приміщення гардеробу ремонтують, а речі, які благодійники не припиняють приносити у соціальний заклад, сортують та відсилають малозабезпечени у населені пункти із всієї області.

Серію матеріалів про те, куди у Тернополі можна віднести вживаний одяг, взуття та інші корисні в господарстві речі, продовжують журналісти "20 хвилин". Розповідаємо: хто, що, де і коли приймає у місті.

- У соціальному гардеробі "Одежина" на період ремонту знайшли нову схему допомоги. Люди не переставали приносити одяг, навіть знаючи, що у нас зачинено, - розповідає керівник соціального гардеробу Яна Шкуратова. Гуманітарну допомогу вагою понад 300 кілограмів минулого тижня доставили знову жителям села Теклівка Підволочиського району. 9 червня – понад 600 кілограмів допомоги - відправили у кілька сіл Борсуківської ОТГ.

Відео дня

– Ми зв’язалися з волонтерами із населених пунктів Тернопільського району і всієї області. Щотижня вони приїжджають, щоб забрати гуманітарну допомогу малозабезпеченим категоріям населення у своїх містечках та селах, - додає благодійниця.

 – У кожному селі області ми зустрічаємо людей, які небайдужі до нелегких доль своїх сусідів та знайомих. Вони допомагають нам із перевезенням допомоги, - каже Яна Шкуратова. – Ми вдячні всім, хто приносить речі,  хто допомагає з їх сортуванням та передачею, адже це не лише допомога нужденним, але й турбота про екологію нашого краю.

«Маєш – віддай, потребуєш – візьми»  - такий девіз  засновниці соціального гардеробу Яни Шкуратової.  Приносити у соціальний гардероб можна все: поношений одяг, взуття, дитячі іграшки. У вас приймуть і користовані меблі, і засоби пересування для дітей та маломобільних груп населення. Волонтери закликають віддавати навіть такі речі, що на перший погляд зовсім не придатні для повторного використання, - їх відвезуть у собачі притулки.

Майже 100 кг одягу, який не годиться для допомоги людям,  волонтери нещодавно відвезли в с. Дичків ТОВ «Зооцентр» для господарських потреб собачого притулку.  

Вживаний одяг та інші товари для допомоги ви можете приносити з 10:00 до 18:00 з вівторка до суботи за адресою вул. 15 Квітня, 3. За додатковою інформацією ви можете звернутись за телефонами: 0966855997, 0992108460.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:03 У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення photo_camera 16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up