У тернополянки виявили метастази у кістках. Родичі просять допомогти врятувати жінку

У тернополянки виявили метастази у кістках. Родичі просять допомогти врятувати жінку
  • Тернополянка Тетяна Барладин має онкологічне захворювання. Через множинні метастази їй потрібна медикаментозне лікування, яке коштує дорого.
  • Рідні жінки просять допомоги у всіх небайдужих.


 

56-річна Тетяна Барладин страждає на рак. Розпочалось все ще п’ять років тому, коли у жінки виявили пухлину у грудях.

   - Тоді їй видалили груди, - розповідає дочка Наталія. - Мама пройшла хіміотерапію і все нормалізувалось, лікарі давали схвальні передбачення. А в кінці березня, менше ніж два місяці тому, її почала сильно боліти спина.

Тернополянка вирішила негайно піти у лікарню, де її поставили діагноз - рак.

Відео дня

   - Ми поїхали ще раз провіритись у лікарню в Львів, де нам остаточно підтвердили, що у мами метастази у чотирьох місцях у хребті та в ребрі, - розповідає пані Наталія. - Після цього мама пройшла облучення, але лікарі в Україні кажуть, що її залишилось півроку життя, якщо нічого не робити.

У пані Тетяни є можливість поїхати на медикаментозне лікування в клініку в Ізраїлі.

   - Там лікарі стверджують, що з таким діагнозом можна жити ще десять років, - каже дочка тернополянки. - Але лише на обстеження потрібно мінімум 10 тисяч доларів. У нас немає таких коштів. Але мама хоче жити. 

Рідні жінки просять допомоги у всіх небайдужих, кажуть, їм буде важлива кожна гривня.

Довідка:

Кошти на лікування можна перераховувати на рахунок ПриватБанку:

5168 7573 9708 6382 Сокіл Наталія (дочка)

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Катя Козачок

    Господи допоможи!
  • Olga Kovalyk

    Господи спаси
  • Hinele Gerasimchyk

    Господи спаси і збережи! Амінь!!!
  • Наталя Орел

    Господи допоможи
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up