В одному з сіл Лановеччини люди згуртувались і придбали авто для односельця на фронті

В одному з сіл Лановеччини люди згуртувались і придбали авто для односельця на фронті
  • Транспортний засіб для виконання бойових завдань на війні отримав захисник із села Чайчинці Павло Павлусяк.
  • Кошти на його придбання збирали усім населеним пунктом. До доброї справи долучились й односельці з діаспори.
  • Більше про ініціативу читайте у нашому матеріалі.

Авто на передову придбав односелець військового – Віктор Сторожук, який проживає в Англії і уже не вперше допомагає громаді. Про це розповідають на Фейсбук-сторінці Борсуківська територіальна громада і додають: «автомобіль на війні життєво необхідний і вкрай важливий. Тому надзвичайно цінно, що наші воїни відчувають таку підтримку та допомогу від усіх, хто залишається у тилу».

Від керівництва громади окрему вдячність висловлюють згуртованим жителям села Чайчинці за те, що вони зібрали 600$, які були необхідні для доставки машини з Англії в Україну.

Відео дня

– Щиро дякуємо спонсорам та всім не байдужим людям, волонтерам Юрію Кружілко та Сергію Ковалю, окрема подяка Борсуківському голові Кухарському Р.А. за організацію та доставку автомобіля на передову захисникові. Разом переможемо! – коментує допис Лариса Сарафинюк.

– Дуже дякуємо усім добродіям, що допомагають нашим захисникам, хай Господь віддасть вам сторицею, а нашим захисникам низький уклін за те, що ми можемо тут спокійно працювати і допомагати їм. Ангела охоронця завжди і всюди вам хлопці! – підтримує Оля Орловська.

– Душа радіє, коли бачиш рідне обличчя. Велике спасибі волонтерам за таку можливість! Рідні наші Воїни, чекаємо з перемогою додому. Мій дорогенький швагрику, хай тебе Бог береже, любимо і молимось за тебе! – пише родичка воїна з села Чайчинці Натуся Туревич у коментарях.

Крім того, не менш важливим є паливо для авто, тому спонсорами для поїздки на лінію фронту стали: Осип Гасюк – керівник агрофірми «Горинь», який виділив 250 літрів, Василь Денисюк – голова ПСП «Перемога» – 60 літрів, Роман Гродський з сусіднього села Борщівка – 40 літрів, Юрій Яськевич з Піщатинець – голова ФГ «Заріччя» – 80 літрів.

Як і зазвичай, у такі поїздки люди із усіх сіл згуртувалися і приготували чимало їжі для наших захисників. Від Борсуківської ОТГ щиро дякують усім благодійникам за допомогу.

Кожна така справа робить нас на крок ближчими до Перемоги над російським ворогом!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up