«Я теж хочу жити»: 70-річна тернополянка просить допомоги на лікування

«Я теж хочу жити»: 70-річна тернополянка просить допомоги на лікування

Ярослава Кирилюк має онкологічне захворювання. Через множинні метастази їй потрібна таргетна терапія, яка є коштує дорого. Жінка просить допомоги на ліки

Тернополянка Ярослава Кирилюк страждає на рак. Після видалення нирки метастази пішли у легені.

- У мене онкологія лівої нирки була, - розповідає Ярослава Кирилюк. - Нирку удалили в 2011 році. І я почувалася відносно добре, а тепер пішли метастази. В 2015 році тяжкохворий був чоловік і певно з тих переживань, зі страху пішли метастази в легені і нижче. Раніше вони не росли, а тепер пішов ріст, і їх - багато. Уже і печінка запалена, стравохід, кишечник.

Жінка каже, що їй призначили щомісяця приймати курс ліків “Вотрієнт”. Потрібна доза таблеток для неї на місяць коштує майже тисячу доларів.

Відео дня

- Найдешевші таблетки обійдуться приблизно в 24 тисячі гривень на місяць, вони є найтоксичніші, але йдеш на все, тільки щоб зупинити ріст, - каже пані Ярослава. - А курс дорожчих коштує і 35, і 45 тисяч гривень. Я не можу купити таких ліків. У мене пенсія 1800 грн. Я може на місяць назбирала би, а далі — що? Почати лікування не маю можливості, бо треба мати кошти на наступні курси. Я вже від липня не лікуюся, ледве ходжу. І тому ми пішли на такий непопулярний крок, хоч це неприємно просити, але я теж ще хочу жити. Дочка не має можливості допомогти. Мені вже 70 років, яка вже родина в такі роки? В онкодиспансері мені сказали, що вони мають безкоштовно лише дещо з “хімії”, а мої ліки потрібно купувати. А їх потрібно приймати не один місяць...

Тож жінка звертається до допомогу до небайдужих, зокрема до Червоного Хреста. А вони, відповідно, розсилають листи в ЗМІ та різні інстанції.

“Тернопільська міська організація Товариства Червоного Хреста просить надати цільову матеріальну допомогу на лікування Кирилюк Ярославі Петрівні, 1948 р.н., жительці Тернополя, з діагнозом “Рак лівої нирки, ІІ клінічна форма”. У 2011 році жінці провели нефректомію. Множинні метастази виявили у легені. Проведено курс імунохіміотерапії. На даний час Ярославі Петрівні необхідний курс таргетної терапії, яка є дороговартісною. Сердечно просимо Вас проявити милосердя і допомогти жінці одужати.

Кошти просимо перераховувати на наш розрахунковий рахунок: 26002055124152 в Тернопільській філії АТ КБ “Приватбанк”, МФО 338783, код 14034994 з приміткою “Благодійний цільовий внесок на лікування Кирилюк Ярослави Петрівни. Телефон 098-961-85-05, Ярослава Петрівна”, - йдеться у листі Червоного Хреста в редакцію газети “RIA плюс».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Igor Romanoff

    забудьте про ліки. метастази від того, що "лікарі" видалили СИМПТОМ а не "хворобу".
    Не буду розписувати повний курс, просто напишу пару слів: сода, амігдалін, той же Б17, АСД2, перекись водню, вітамін С, куркума, льняна олія, морська сіль, очисні клізми ромашкою та кава (окремо), ніякого цукру, дріжджів, м'яса, молочного.....і раку не буде..сліду не лишиться. А як це все приймати....гугліть. Пишу про те, що у власному досвіді.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up