“Я вірю, що мій син зможе одужати”: Тадейчику з Тернопільщини потрібна допомога

“Я вірю, що мій син зможе одужати”: Тадейчику з Тернопільщини потрібна допомога
  • Тадею Васечка із села Зарудечко на Тернопільщині лише 1,4 роки, а він вже переніс п’ять операцій.
  • Мати хлопчика просить допомоги у всіх небайдужих людей.

У Тадейчика спинно-мозкові грижі, при народжені у хлопчика виявили кісту в голові. А зараз Тадею потрібно терміново видаляти пахову грижу, яка не дозволяє хлопчику належним чином фізично розвиватися. Розпочались проблеми у сім’ї Васечко ще до народження Тадея. Коли мати хлопчика, пані Надія, була вагітна, медики попередили її, що дитинка народиться хворою, скоріше за все не виживе - рекомендували зробити аборт.

    - У Тернополі лікарі мені казали, що малеча загине при пологах, - розповідає жінка. - Тому народжувати довелось їхати в Київ. Відразу на наступний день після народження синочка прооперували - видалили спинно-мозкову грижу.

Потім жінка з сином проходила довгу реабілітацію у Києві. І зараз лікарі дають велику надію, що хлопчику стане краще. Зараз Тадейчику за допомогою накладання гіпсу вже порівняли ніжки, батьки працюють над відновленням їх чутливості.

Відео дня

   - Але нещодавно у Тадея діагностували пахову грижу, яку потрібно терміново оперувати, - пояснює пані Надія. - А після цієї операції нам потрібно не менш терміново потрібно робити операцію на хребті бо мій синочок не розвивається.

Точної суми, яка знадобиться на повноцінне лікування, лікарі ще не визначили, зазначає мати Тадея.

   - Лише на одну із операцій нам потрібно орієнтовно 120 тисяч гривень, - каже мати хлопчика. - Таких грошей у нашої сім’ї немає, а попереду нас ще очікує довготривала реабілітація.

Рідні хлопчика просять допомоги у всіх небайдужих людей, бо у Тадейчика є великі шанси на одужання, так як його головний мозок не втратив своїх функцій.

Довідка:

Перерахувати кошти можна на розрахунковий рахунок матері Васечко Надії Богданівні №5168 7573 5878 6798 "ПриватБанк".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Svetlana Daineko

    Чи Ви перевіряли достовірність цієї інформації?  Тут нема ніяких документів ...

    Надія Васечко reply Svetlana Daineko

    Svetlana Daineko дякую що підтримали вам мало опису, що моя дитина перетерпіла, один Бог знає що ми пережили за півтора року житя його.

    Марія Богачук reply Svetlana Daineko

    Знаю особисто цю сімю,про хлопчика все правда

    Svetlana Daineko reply Svetlana Daineko

    Цього достатньо .

    Новини Тернополя - 20 хвилин reply Svetlana Daineko

    Ми перевіряємо всю інформацію, а допомогу - насамперед. Документи, звісно, просимо пред'явити, але не публікуємо.
  • Vitali Evchenovich Balash

    Ачто таке
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up