З центру «Допомога армії від Тернополя» на фронт відправилась ще одна партія вантажів для наших захисників

З центру «Допомога армії від Тернополя» на фронт відправилась ще одна партія вантажів для наших захисників

Центр «Допомога армії від Тернополя» продовжує працювати.

6 вересня водії-волонтери центру «Допомога армії від Тернополя» відправились у нову поїздку, щоб доставити вантажі для наших захисників на фронті. Цього разу посилки поїдуть у місця дислокації військовослужбовців у Донецькій та Дніпропетровській областях.

Про це повідомляють в міській раді Тернополя.

«Дякую усім, хто долучився до допомоги нашим захисникам. Зокрема, тернополяни передали понад 40 посилок для своїх рідних, друзів та близьких. Значну частину зібрали волонтери, підготувавши перелік, що необхідно відправити. Бажаємо нашим волонтерам успішної поїздки, спокійної дороги і якомога швидше доставити передачі», – каже міський голова Сергій Надал.

Відео дня

Також воїнам передадуть 500 комплектів нової військової форми, теплий одяг, білизну, взуття, продукти харчування тривалого зберігання, сухпайки, буржуйки, турнікети та інші необхідні речі.

Разом з вантажем для тернопільських військових, на фронт вдруге відправиться пересувна мобільна стоматологія у складі чотирьох медиків Тернопільської міської стоматологічної поліклініки. Лікарі-волонтери надаватимуть безкоштовну ургентну стоматологічну допомогу нашим захисникам.

До слова, стоматкабінет обладнаний стоматологічною установкою, стерилізаційним відділенням, кондиціонером. Є відповідні матеріали, медикаменти та необхідний  інструментарій. Додатково було придбано рентген-апарат та іншу техніку, яка допоможе лікарям ефективніше та якісніше проводити лікування в польових умовах.

Нагадаємо, що під час першої серпневої поїздки лікарі-волонтери надали безкоштовну стоматологічну допомогу 79-ти тернопільським військовим завдяки мобільній стоматології.

 Читайте також:

Пересувна стоматологія вже вдруге поїхала на фронт лікувати зуби бійцям

Тернопільська благодійна організація подарувала авто геріатричному пансіонату. Що ще мають у планах? (РЕПОРТАЖ)

У Тернополі відновлює роботу Дім ветерана

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up