"Зробили операцію і запевнили, що це не онкологія. Наслідки були страшними": 14-річний Стас бореться із раком

"Зробили операцію і запевнили, що це не онкологія. Наслідки були страшними": 14-річний Стас бореться із раком
  • 14-річний Станіслав Дякін з села Горинка Кременецького району Тернопільської області бореться з саркомою, яка пустила метастази в лімфовузли.
  • Хлопець вже рік лікується. Зараз він на стаціонарі у м. Тель-Авів, що в Ізраїлі. Рідні звернулись по допомогу, бо на лікування витратили усі збереження.

- Наша історія розпочалась наприкінці 2016 року в Тернопільській обласній дитячій лікарні Стасу мали зробити звичайну операцію згідно з діагнозом - гідроцелє, - розповідає мама Стаса Алла Дякіна. - Під час операції, на операційному столі, лікар-хірург побачив пухлину, яку до цього ніхто не виявив. Був зібраний консиліум і прийняте рішення видалити пухлину. Пухлину було взято на аналіз і діагностовано як доброякісну. Нас відправили додому без будь-якого лікування, запевнивши, що це не онкологія.

Але виявилось все зовсім не так добре, як здавалось на перший погляд. Через рік хлопцеві стало дуже погано. 

- Стаса почало боліти в області нирок. Спочатку лікарі підозрювали ниркову недостатність і апендицит, але потім зробили комп’ютерну томографію і все стало зрозуміло, - продовжує жінка. - Через те, що сину неправильно і непрофесійно зробили операцію і не призначили ні хіміотерапії, ні радіотерапіі, онкоклітини розповсюдились і вразили лімфовузли. Це була вже третя стадія хвороби - група високого ризику... Ми одразу поїхали в Київський інститут раку, де нам дали шанси на одужання 30/70.

Відео дня

Тому сім'я вирішила поїхати на лікування у Ізраїль, у клініку, яка спеціалізується на таких хворобах.

- Ми знаходимось в клініці Іхілов вже 8 місяців, - гвоорить алла Дякіна. - За цей час Станіслав пройшов операцію по встановленню порт-системи для отримання хіміі, 9 курсів високодозної хіміотерапії, операцію по видаленню всіх вражених лімфовузлів і тих, які близько них, органозберігаючу операцію перед радіотерапією, 23 курси радіотерапіі, операцію після радіотерапії; Результати лікування хороші і дають надію на одужання Станіслава.

За весь період лікування сім'я витратила 148347,38 доларів. Допомагали близькі, знайомі та зовсім чужі люди. Мама Стаса висловлює вдячність кожному, хто долучився, не залишив її сина в біді. Проте зараз коштів у людей знову немає. Якщо ви маєте можливість допомогти - не будьте байдужими. 

Довідка

Ви можете допомогти Станіславу одужати, перерахувавши кошти на картку.

Номер рахунку ПриватБанк: 5168 7573 9821 7432 – Володимир Дякін.

Тел. +380-985-61-10-36 – мама Алла Дякіна.
 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Алла Дякіна

    Дякую ща публікацію і людям за допомогу❤️❤️❤️
  • Valia Grypinyak

    +
  • Людмила Щуцька

    А лікарі як завжди не несуть відрповідальність
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 Для бережанських школярів рятувальники провели насичений «Урок безпеки» 20:01 У Тернополі продають червонокнижну черемшу: розповідаємо про ціни та штрафи 19:04 Водій відбувся умовним терміном: в ДТП загинула дружина, в авто був однорічний син 18:00 Юні лижники з Великоберезовицької громади здобули медалі на всеукраїнському Чемпіонаті Від читача 16:34 Робота є! Березневий топ вакансій та зарплат на Тернопільщині 17:30 Поліцейські підозрюють у крадіжці коштів раніше судимого кременчанина 17:00 Пішохідні переходи на вулиці Острозького роблять безбар’єрними 16:30 Чи можна повернути акційний товар в магазин і в яких випадках – пояснили у Держпродспоживслужбі 16:01 На «Дружбі» розрили частину зупинки, а люди – без води: що роблять? photo_camera 15:45 «Контінентал» оновлює технічний парк (новини компаній) 15:20 Гранату, автомат Калашникова і патрони поліція виявила у жителя Зборівщини 15:02 Наслідки влучання на Кременеччині: питною водою мешканців забезпечили вдосталь 14:34 На Об’їзній у Тернополі трапилась ДТП, водій легковика був п'яним 14:05 Від 19 до 390 гривень за кілограм: порівнюємо ціни в шести секонд-хендах Тернополя photo_camera 13:31 Експоліцейського з Тернопільщини зі спільниками судитимуть за нелегальне виробництво тютюну 13:00 На передовій загинув солдат з Чортківщини Ярослав Клопотюк 12:26 Піротехніки на Тернопільщині знешкодили артснаряд часів Другої світової війни 12:08 Комплекс для виявлення повітряних цілей передаємо нашим тернопільським спецам з СБУ «Альфа» - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:50 Батареї у під’їзді холодні, а платіжка на 500 грн і більше. Як комунальники пояснюють такі суми? 11:26 В аварії неподалік села Городище загинув 26-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up