Робота в Тернополі: які вакансії пропонують та яка робота найприбутковіша (ІНФОГРАФІКА)

Робота в Тернополі: які вакансії пропонують та яка робота найприбутковіша (ІНФОГРАФІКА)

Журналісти «20 хвилин» проаналізували вакансії, які пропонують в інтернеті роботодавці та з'ясували, де пропонують найвищу зарплатню.

За даними сайту work.ua станом на 22 серпня в Тернополі наявні 650 наявних вакансій, де містянам пропонують різноманітні вакансії. Найбільше з них у сфері обслуговування – 132, дещо менше стосуються продажів та купівель – 108, а також сфери виробництва – 118.

Які професії найприбутковіші?

Згідно з даними сайту work.ua, найбільшу середню зарплатню пропонують ветеринарам – 30 000 гривень на місяць. Відповідно до інформації про одну з вакансій, кандидат на посаду ветеринара повинен мати обов'язковий досвід роботи в активних продажах, мати водійське посвідчення категорії В, його вік повинен бути в межах 25-35 років. Випробувальний термін для кандидата становить три місяці. Заробітну платню роботодавці встановлять після співбесіди.

Другою найприбутковішою професією є водій-міжнародник. Такі водії отримують в середньому 28 000 гривень. Та це не межа. Роботодавці в деяких вакансіях пропонують до 40000 гривень за місяць. Відповідно до одної з вакансій, кандидат на вакансію водія-міжнародника повинен мати досвід роботи на 20-ти тонних автомобілях більше року, а також обов’язково мати закордонний паспорт.

Відео дня

Якщо ж ви бажаєте стати диспетчером, вам потрібно мати досвід роботи диспетчера в логістиці на американському ринку, а також досвід роботи від одного року та хороше знання англійської мови — такі вимоги є в деяких оголошеннях про цю роботу.

На Тернопільщині одні з найнижчих запропонованих середніх зарплат в країні

Згідно із сайтом Мінфін, у червні 2020 року в Тернопільській області середня запропонована заробітна платня у вакансіях стала одною з найнижчих серед всіх областей України – 9625 грн. Поступаються Тернопіллю лише Волинська (9615 грн), Чернівецька (9504 грн), Херсонська (9586 грн) та Сумська (9621 грн) області.

Тим не менш, на сайті з пошуку роботи середня запропонована заробітна платня складає 10500 грн та варіює залежно від вакансії і вимог до працівників.

А в якій сфері ви шукали чи шукатимете роботу? Яку заробітну платню хотіли б отримувати?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ярослав Капчинський

    Раз є вільні робочі місця це вже добре.....!
  • David Starr

    Для чого ветеринару досвід активних продаж?  :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільска модель, студентка ЗНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up