Боєць батальйону "Тернопіль" у свій 26-й день народження поїхав на Схід

Боєць батальйону "Тернопіль" у свій 26-й день народження поїхав на Схід
45 бійців батальйону спецпризначення “Тернопіль” поїхали на 45 днів в чергове відрядження у зону АТО, у вівторок, 15 грудня.

У свій 26-й день народження на схід держави вирушив і боєць батальйону патрульної служби особливого призначення «Тернопіль» Тарас Гриниха. Для чоловіка це вже не перша поїздка в зону неоголошеної війни. Його вибір захищати державу підтримали батьки, хоча до того Тарас займався художнім ковальством.

- Їду в піднесеному настрої зі своїми побратимами, в своє день народження в зону АТО виконувати поставлені завдання. Служба є служба, бувають всякі моменти, але жалітися немає на що. Знаю, нас вдома чекають, тому все гаразд.

Батько правоохоронця Володимир Гриниха каже, що батьки завжди переживають найбільше, але чоловіки моменти розлуки переносять легше, ніж жінки.

Відео дня

- Я переживаю, а Тарасова мама особливо. Нам чоловікам, то якось простіше, а от жінці-матері в день народження сина важко. Вона навіть не прийшла сьогодні, щоб син не бачив сліз, бо йому й так не легко. Бажаю всім, хто їде захищати наш спокій тут і в Україні, щоб щаслива дорога була туди і назад. Щоб добре відслужили, повернулися щасливі і хай Господь посилає їм спокій.За час військових дій на Сході побувало уже близько п’яти тисяч бійців з Тернопільщини, повідомило "Досьє 102".

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up