Без вікових обмежень: до тероборони потрібні всі

Без вікових обмежень: до тероборони потрібні всі
  • На Тернопільщині уже діє спрощений порядок вступу до тероборони!
  • Що потрібно мати з собою? Розповідаємо. 

По всій країні триває активна робота щодо комплектації підрозділів тероборони.

Міністр оборони Олексій Резніков закликав тих, хто готовий і вміє тримати зброю, вступити до лав Сил територіальної оборони ЗСУ. За його словами, для цього необхідно звернутися до батальйонів Сил ТрО лише з паспортом. Також він зазначив, що Україна переходить у режим повної оборони. Про це Резніков написав у себе, 24 лютого, у Facebook.

За словами міністра оборони, щоб отримати зброю, необхідно звернутися безпосередньо до бригад та батальйонів Сил ТрО у своїх регіонах.

Відео дня

Сьогодні, 25 лютого, командувач Сил Територіальної оборони Юрій Галушкін звернувся до українців: 

"Сьогодні Україні потрібні всі. Всі процедури приєднання до ТрО спрощені. З собою мати лише паспорт та ідентифікаційний код. Вікових обмежень немає.

Якщо у вас на місцях будуть проблеми, посилайтесь на цю офіційну заяву."

Як у Тернополі?

На ранковому брифінгу ради оборони Тернопільської області голова Тернопільської ОДА Володимир Труш повідомив, що до тероборони дійсно можна записуватись з паспортом, уникаючи бюрократичних тяганин з документами. 

— До Сил територіальної оборони тепер можна вступати без військового досвіду. Потрібно з'явитися у Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки за місцем реєстрації. Мати при собі паспорт та ідентифікаційний код. Крім того, бажаючих перевірятиме психолог. Люди без воєнної підготовки ще пройдуть обов'язковий вишкіл, — поінформував голова ОДА.

Долучайтесь до сторінки Тернопільської Бригади Територіальної Оборони у Фейсбуці і дізнавайтеся усю актуальну інформацію.

Call-центр Сил територіальної оборони Збройних Сил України за номерами:

0800507028 та 0636069358.

Коментарі

keyboard_arrow_up