Портрет Надії Савченко у Тернополі замалювали

Портрет Надії Савченко у Тернополі замалювали

«Вдруге я б не малював Надію Савченко ні за які гроші», - каже художник Юрій Цуприк.

Портрет Надії Савченко, який намалював художник Юрій Цуприк на стіні на вул. Князя Острозького, 43, замалювали.

- Ніхто не повідомляв, що замалюють моє графіті. Я побачив на другий день, коли йшов на роботу, - каже художник Юрій Цуприк. - Стосовно свого ставлення до Надії я ще остаточно не визначився. Не подобається, що вона з тими бандюками на переговори їздила. Може, це заради наших солдатів, але вдруге я б не малював Надію Савченко ні за які гроші.

Відео дня

Нагадаємо, Савченко тернопільський художник намалював на місці своєї іншої роботи - Путіна у вигляді змії. Через декілька днів невідомі залили графіті Надії кривавою фарбою та підписали російською "Убийца". 

- Я планував намалювати Трампа з Путіним, які цілуються. Вже був навіть спонсор, але після перемоги Трампа все «заглохло», - продовжує митець. 

Основна проблема - відсутність спонсорів, бо фарби дуже дорогі. Охочі допомогти коштами на цю чи інші роботи можуть звертатись  за тел.: 0977708524 (Юрій Цуприк).

Коментарі (11)
  • Анонім

    Ну замалювали ,то і замалювали і х.... з нею . Меньше буде людям очі мусолити . Що з цього робити сенсацію .

    Piter Savka reply Анонім

    Але шо головне, в тої жеківської сволоти покрасити лишній раз підїзд краски нема, а Савченко замальовують вже другий раз.
  • Piter Savka

    Хай Надала намалює

    Ганна Придушана reply Piter Savka

    ото правильно. Тiльки Надала та ще якого-небудь лемка.

    Анонім reply Piter Savka

    дружок ти щось тут сидеш і чорний піар пускаєш,тобі бачу нема чим зайнятись,я би хотів зустрітись тобі доступно а лагідно пояснити чим зайнятись протягом дня...і не писати тут всякої херні...

    Ганна Придушана reply Анонім

    по перше. пане Анон1ме. навч1ться правильно писати тим часом. поки ви його тратите на пояснення комусь що йому робити.

    Susid Swjatoslaw reply Анонім

    Боїшся свою пику показати, прийшов понти поганяти...

    Susid Swjatoslaw reply Анонім

    "Дружок" невихований - навчися писати без помилок. І не розкидайся погрозами, бо тобі можуть лагідно вже в поліції пояснювати!!!

    Piter Savka reply Анонім

    шо таке чорний піар ?

    Ганна Придушана reply Piter Savka

    чорний - то грязний.
  • David Starr

    Нічого страшного.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 До +25: на вихідні на Тернопільщині суттєво потеплішає 20:00 Боротьба за ректорство педуніверситету: що відбувається після того, як суд скасував результат виборів? 19:03 Молода картопля, капуста та ягоди: що та за скільки продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 18:01 У Тернополі відбудеться благодійний показ вистави «Пасхальна кантата» Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 17:03 У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення photo_camera 16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up