Театральний сезон в Тернополі через мобілізацію ніхто не зриватиме, кажуть у військкоматі

Театральний сезон в Тернополі через мобілізацію ніхто не зриватиме, кажуть у військкоматі
Ще жоден із працівників драмтеатру, яким вручили повістки, медичного огляду не пройшов. Про це в понеділок, 27 квітня, розповів військовий комісар Тернопільської області Володимир Катинський.

 - Повістки працівники драмтеатру отримали лише на проходження медкомісії, - розповідає пан Катинський. - Тож я прошу тернополян заспокоїтись: театральний сезон зірваний не буде! Я сам театрал, люблю ходити на вистави. Але актори теж підпадають під мобілізацію, як і звичайні тернополяни, - лише залежно від стану їх здоров'я. Не факт, що всі вони стовідсотково здорові і пройдуть медкомісію. Тому перейматися завчасно не варто.

Те саме стосується і філармонії, зауважив військовий комісар.

 - Наразі жодного із працівника філармонії ми не мобілізували, - продовжує розповідати пан Катинський. - Є думка, коли закінчиться театральний сезон та концертні програми філармонії, просто попросити митців поїхати в зону АТО із концертами та виставами. Це також буде достатнім впливом на наших воїнів. Таким чином вони внесуть свою частку у боротьбу на Донбасі.

Відео дня

 

Коментарі (5)
  • Анонім

    Чисто украiiнська натура...тикати пальцями...кому пора в ато..правосеки душогуби вiдстджуються в офiсi з самих початкiв тоii прлклято ii вiйни..грошi вiдмивають...в сiльпо понаставляли бiля кожноii каси вiдра пластмасовi..етикетки правосецькi плроздруковувпли на половину вiдра..кольоровi..i грошей не шкода лишнiх плтратити)))бiжiть вкиньте iiм кiлька  гривеникiв...вони вас "захистять".. вся надiя на них)))))..до речi дiтям хворим вже до помога не потрiбна..жодноii скриньки...тiльки душогубам...коли вже люди зрозум iють...що це вiдмивання грошей
  • Анонім

    Та х..... з тою філармонією ,оперою та іншою х.....ю . Чому ніхто не піднімає питання ,що зараз підприємства втрачають ціних працівників через й.....ну мобілізацію . Ви подивіться ,що робиться скоро взагалі не буде кому працювати.Люди як тільки взнають ,що відділ кадрів подав списки з фаміліями просто розраховуються і лягають на дно . Ну коли вже дойде до тих високопосадових тлумків ,що треба створювати професійну армію ,яку треба формувати з найманців інших країн ,котрі мають досвід ведення війни ,а тут беруть хлопів котрі навіть автомата не вміють тримати і ще плюс по стану здоров"я не проходять ,а їм пишуть "придатний" . Що той Катинський нам тут розказує,що "лише залежно від стану їх здоров'я. Не факт, що всі вони стовідсотково здорові і пройдуть медкомісію" .  Я скажу так ,що зараз всіх роблять придатними і хай не розказують казки дідуся Панаса .
  • Петро

    Та кому потрібний той сезон , всіх в АТО!
  • Анонім

    В когось війна,а в когось театральний сезон.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up