Тіло загиблого в АТО бійця Павла Баса везуть у Тернопіль

Тіло загиблого в АТО бійця Павла Баса везуть у Тернопіль
26-річний тернополянин Павло Баса, боєць полку особливого призначення "Азов", загинув 7 січня. Тіло хлопця вже везуть в Тернопіль. Поховають загиблого у неділю, 11 січня, на Микулинецькому кладовищі. Похорон відбудеться о 15.00.

- Як мені сказали його привезуть в неділю зранку, - розповідає сестра загиблого Кароліна Любчик. - Похорон у неділю, о 9.00 всі збираються Домі молитви, що на Микулинецькій. А поховання о 15.00...

За попередньою інформацією тіло Павла Баса везтимуть через КПП, що на виїзді до Збаража. Точне місце та час буде відомо завтра. 

Щоб написати і описати яким він був це складно, бо в голові досі не вкладається, що він лише був, а не є, - каже Кароліна. - Є дуже багато слів якими можна було б його описати. Наприклад, впертий, неслух, бунтівник, люблячий ,чуйний та поступливий. ВІн був різним, але завжди залишався самим собою.

Відео дня

Як розповіла Кароліна Любчик, Павло завжди її підтримув і дуже любив своїх друзів. Для неї він був не як старший брат, а скоріш як молодший. 

- Він  часом потребував прочуханки, як мої менші братики, - продовжує дівчина. - Як казала мама: "Де не посієш , усюди вродиться". Для мене він живий, він житиме у моєму серці та у пам'яті.


Колектив "20 хвилин" щиро співчуває друзям та рідним Павла Баса. Вічна йому пам'ять… Герої не вмирають!

 

 

Коментарі (13)
  • Протоукр

    Здох каратель, яке горе.
  • Анонім

    Привiт обдарований  виродок. До тебе два питання.

    1.Там - це де?

    2. Тут - це де?
  • Анонім

    для особо обдарованих виродків він загинув там щоб тут не стріляли
  • Анонім

    Не корміть троля своїми відповідями, він прийшов сюди понервувати людей, а ви йому даєте те, чого він хотів. Просто ігноруйте.

    Герою слава!

    Анонім reply Анонім

    ПНХ.

    Анонім reply Анонім

    ууу образився :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up