У Рівному в маршрутці помер мобілізований з Тернопільщини (ОНОВЛЕНО)

У Рівному в маршрутці помер мобілізований з Тернопільщини (ОНОВЛЕНО)
Роман Гогусь, 1969 року народження, помер вчора, 25 лютого, в маршрутці, кажуть в управління оперативного командування "Північ".

 - Мобілізований їхав у маршрутці, йому раптово стало погано, - розповідає начальник прес-центру управління оперативного командування "Північ" Анатолій Прошин. - Чоловіку намагалися надати першу медичну допомогу, викликали швидку. Але коли медики приїхали, то вже констатували смерть.

Наразі тіло померлого передали на судово-медичну екпертизу.

  - Результатів розтину я поки не маю, - зазначає пан Прошин. - За попередніми даними смерть наступила через гостру серцеву недостатність.

Відео дня

46-річний Роман Гогусь проживав в селі Ладичин Теребовлянського району. Був розлученим. Військову підготовку проходив з 19 лютого на рівненському полігоні, повідомили в управлінні.

 

 

Коментарі (6)
  • Бандерівка

    от-с*ки...ви як людей оглядаєте на комісії а ?????????? шо за комісія дибільна сидить????? виходить ви "перевіряєте" лише депутатів...і кажете "НЕ ПРИДАТНИЙ"....а остальні всі придатні правда???? руки-ноги є значить йди воюй да!!!??? смерть чоловіка на вашій совісті!!!!!!!! судити вас треба уроди!!!!!!!!

    Анонім reply Бандерівка

    Підтримую, виродки гребуть всіх підряд, і не дивляться здорові чи ні. Ніхто там нікого толком не оглядає, в мене знайомий дуже погано бачить, а йому сказали можеш їхати воювати. Отака комісія,  нажаль. Співчуття рідним. дуже шкода, що через халатність тої комісії і тих "медиків" померла людина.
  • Анонім

    бо так провіряють на воєнкоматах! їм аби кількість а чи здоровий чи ні їм всеодно

    Анонім reply Анонім

    так. здається що зараз гребуть всіх підряд. пияк, хворий, дурний - ніхто не дивиться, бо план не довиконують. в знайомого також з здоровям не все ок, тому він в військомат не дуже поспішає, бо знає що 100% визнають здоровим бо руки і ноги має. його спина болить. уявіть собі якщо він двигне ящик з снарядами і йому в спині прострелить під час бою і він не зможе поворохнутися, а там хлопці чекають на снаряди. скількох людей він тоді підставить. це не жарти
  • Анонім

    Так він же медогляд проходив, напевно. і визнали його здоровим. А хлоп взяв і вмер. Судити медкомісію тепер. Був би дома-був би живий...

    Анонім reply Анонім

    Скажуть добровольцем пішов.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up