В АТО загинув боєць з Тернопільщини Володимир Дідух

В АТО загинув боєць з Тернопільщини Володимир Дідух
Боєць з Тернопільщини 35-річний Володимир Дідух загинув в зоні АТО. Чоловік служив у 128-й бригаді. Трагедія з ним сталася 31 січня. Родичі вже поїхали за тілом героя, повідомили у сільраді його рідного села Вербів Бережанського району.

- 6 лютого зранку тіло Володимира привезуть додому. Похорон очевидно буде вже в п'ятницю 6 лютого, - розповідає секретар сільради пані Ольга. 

Володимир Дідух був мобілізований у серпні минулого року, продовжує жінка. На різдвяні свята приїжджав додому на ротацію. Чоловік неодружений, жив разом з батьками. До мобілізації працював водієм. У зоні АТО теж служив водієм-санітаром, разом з медиками перевозив у швидкій поранених. 

Колектив 20minut.ua щиро співчуває рідним та друзям Володимира дідуха. Вічна пам'ять герою!

 

Коментарі (3)
  • Сергій Моспанко

    як вже задрала та війна!!!!!(саме війна,а не АТО)...а та с.....порох,що обіцяв,як дуже хотів бути Президентом.що закінчить війну за лічені години...тому люди йому і повірили і привели до "корита". А він,що робить? Та він навіть не думає припиняти війну,адже мобілізація на рік на перед розписана...Так,що шановні громадяни,нам ще мінімум рік відправляти своїх рідних в так зване АТО(а насправді на війну)

    Анонім reply Сергій Моспанко

    Правильно, як закінчиться війна, люди з ним почнуть розбиратися, він її може тягнути і 5 років

    Анонім reply Сергій Моспанко

    ...насправді, на смерть і каліцтво. Царство небесне цьому чоловікові. Хай спочиває з Богом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up