30-річний Руслан Волошин з Тернопільщини віддав своє життя за свободу України

30-річний Руслан Волошин з Тернопільщини віддав своє життя за свободу України
  • З прапорами, квітами і сльозами на очах – саме так на Тернопільщині прощалися із загиблим захисником України.
  • Руслан Волошин назавжди Герой України, який віддав своє життя за мир та спокій рідної Батьківщини. Тепер він оберігатиме нас та нашу країну з небес….

Руслан Волошин народився в 1992 році у селі Волосівка, а ось проживав у селі Підгайчики. Він був справжнім сім’янином, разом із дружиною ростили дворічного сина та дев’ятимісячну доньку. Також у нашого Героя є батьки, брат і сестра.

На жаль, ні дворічний синочок, ні новонароджена донька дізнаватимуться про батька тільки з родинних світлин та розповідей. Адже клята війна, що розпочала росія на нашій території, вбила молодого 30-річного хлопця.

Відео дня

Як повідомляють на сторінці 105 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ, Руслан загинув 28 грудня під час здійснення танкового та мінометного обстрілу позицій в Куп’янському районі на Харківщині.

— Розуміючи відповідальність перед захистом Батьківщини Руслан разом із побратимами в перші дні повномасштабного вторгнення зголосився піти добровольцем, був стрільцем стрілецької роти. Захисник мужньо виконував бойові завдання до останнього подиху, його приклад стане неоціненним у боротьбі за незалежність держави поруч із тими, хто зараз тримає щит у небесному війську. Особовий склад та командування військової частини висловлюють співчуття рідним та близьким військовослужбовця. Вічна пам’ять Герою, — йдеться у дописі бригади.

Поховали захисника України 1 січня в Підгайчиках де проживав до війни із сім’єю. Під дописом про поховання люди дякують хлопцю, що не побоявся і пішов захищати нашу рідну Україну. А також закликають близький та друзів триматися.

— Низький уклін і шана воїну за його неоціненний подвиг. Нехай Господь упокоє його душу в Царстві Небеснім! Щирі співчуття родині, і сили пережити біль втрати, — пише Ірина Кодьман.

— Низький уклін і Вічна пам'ять нашому земляку, нашому дорогому захиснику, Герою. Сумуємо, — додає Юліана Біловус.

— Низький уклін герою України який ввідав життя за Україну. Вічна пам'ять нехай спочиває з Богом. Нехай Земля для нього стане пухом. Низький уклін батькам щирі співчуття, — пише Олександра Чура.

Редакція висловлює щирі співчуття рідним, друзям, землякам, побратимам та всім, хто втратив дорогих людиней. Вічная пам’ять, шана і слава вам, Герої…

Читайте також:

Захищаючи Україну, загинув Герой з Тернопільщини Микола Питель

У свої 22 поповнив ряди небесного воїнства: на Теребовлянщині попрощалися з Миколою Шульковським

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (96)
  • Ольга Крива

    ВІЧНА ПАМЯТЬ!
  • Лариса Війтович

    Вічна та світла пам'ять Герою
  • Надія Шевченко-Хомуха

    Вічна слава і пам'ять Герою
  • Вічна Світла пам'ять Герою України співчуття рідним

keyboard_arrow_up