Береже стару газету, бо в ній йдеться про друзів

Береже стару газету, бо в ній йдеться про друзів

Марія Ткач читає «RIA плюс» вже 17-ть років, і досі зберігає вдома перші випуски старих газет. Найстаріший примірник принесла №48 (96) за 14 грудня 2000 року.

Практично в кожному номері Марія Ткач знаходить свого знайомого. Найстарішу газету вона знайшла вчора випадково. 

  • Я газету «RIA плюс» весь час купую, - розповідає пані Марія. - Це газета про моїх друзів! Багатьох людей, про які пише ваша редакція, я особисто знаю. Насправді приємно читати на шпальтах газети про того, кого особисто знаєш. 

Співрозмовниця розповідає, що також працювала в редакції однієї популярної місцевої газети. 

Відео дня
  • Я понад п'ять років працювала в газеті “Пан+Пані”, - каже пані Ткач. - Газета була досить популярна та інформативна. Тернополяни в той час багато чого не знали, були дещо закомплексовані. 

 

Жінка додає, що газета “Пан+Пані” розповсюджувалася по багатьох регіонах нашої країни. До прикладу, чималий тираж тернопільскої газети був у Дніпропетровську та Одесі.

  • В силу певних обставин, цю газету штучно зробили банкрутом, - додає жінка.

Нагадаємо, до 19 травня триває конкурс «З «RIA плюс» роками». Принесіть у редакцію старий примірник нашої газети чи вирізку з неї. Власник найдавнішого примірника отримає 3000 гривень. 

Про кожного читача, який принесе старий примірник, ми напишемо на сайті te.20minut.ua та в «RIA плюс». А власника найдавнішого примірника нагородимо на спортивному святі 28 травня, яке «RIA плюс» традиційно організовує для тернополян щороку. 

Довідка 
Старі газети чи вирізки з них приносьте у редакцію «RIA плюс» за адресою: м. Тернопіль, вул. Дубовецька 1, б. Телефони для довідок: 096-915-39-23, (0352) 43-00-50.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up