Збільшення губ і розгладження зморшок: чи безпечні "ін`єкції краси". Коментують експерти

Збільшення губ і розгладження зморшок: чи безпечні "ін`єкції краси". Коментують експерти
  • Пухкі звабливі губи та обличчя без зайвих зморшок. Про це мріє чи не кожна жінка. Ін'єкційні процедури краси набирають все більшої популярності. Для когось це спосіб підкорегувати недоліки, для когось — вдосконалити зовнішність. Скільки це коштує та чи безпечно?
  • Про процедури збільшення губ, розгладження зморшок та поради про те, як обрати майстра аби не нашкодити, розповідають експерти. А ви наважились би?

Якщо ще кілька років тому тернополянкам доводилось шукати пластичних хірургів чи майстрів для контурної пластики обличчя за кордоном чи в столиці, то зараз позбавитись зморшок на обличчі, забрати шрами чи рубці або збільшити губи пропонують у багатьох місцевих салонах.

Скільки коштують процедури ін'єкційної пластики? 

Інформацію про вартість процедур знаходимо на сторінках міських салонів краси та косметичних центрів. До прикладу, збільшити губи в Тернополі можна за суму від 2 до 6 тисяч гривень. Залежно від матеріалів та способів виконання. Також вартість може залежати від кількості і якості препарату та вартості роботи майстра.

Відео дня


У тернопільських салонах пропонують ін’єкції ботоксу та гіалуронової кислоти для різних ділянок обличчя та шиї. Дія цих препаратів є дещо відмінною один від одного: ботокс працює для розслаблення м’язів обличчя, таким чином навіть при активній міміці обличчя, вже наявні мімічні зморшки обличчя стають менш помітними, а то й взагалі не проявляються. Поруч з цим гіалуронова кислота використовується як «так званий» наповнювач зморшок, що дає ефект підтяжки шкіри, корекції складок і зморшок. Ціни на процедури порівняти досить важко. Здебільшого все залежить від марки препарату та кількості ділянок, які пацієнт хоче відкорегувати.Ціни на процедури порівняти досить важко. В обох випадках вони залежать від області корекції: чим більше зон вимагає втручання, тим більше буде потрібно препарату і тим вищою буде вартість.

Доступні ціни пропонує і медичний центр "OXFORD MEDICAL".

Доступні ціни пропонує і медичний центр "Оксфорд Медікал" Одна ділянка для ін‘єкці ботулотоксином вартує від 2000 грн, а ціна на контурну пластику препаратами на основі гіалуронової кислоти від 3600 грн. Вартість контурної пластики доступна кожному, тому що лікар підбирає препарат індивідуально, відповідно ваших побажань та фінансових можливостей.

 Які процедури популярні в тернополянок

Про те, наскільки популярні такі процедури в Тернополі, говоримо з майстром, власницею салону краси "ММ Studio" та сертифікованим косметологом Марією Макарчук. 

— Тернополянки вміють стежити за собою. І такі процедури краси — не рідкість. — За останні два роки в Тернополі та у світі змінилось бачення краси, взагалі ідеали жінки та чоловіка. Жінки зараз самодостатні, вони ходять на роботу, заробляють гроші, інколи навіть більше за чоловіка, і вони хочуть гарно виглядати. Почали більше себе цінувати, — каже пані Марія. — Серед процедур в ТОПах — збільшення губ, ін'єкції ботоксу, які допомагають позбутись зморшок. Такі процедури можна робити на різних ділянках обличчя: очі, зона навколо брів, лоб, кісетні морщини, носо-губні складки. Також все популярнішою стає мезотерапія — це процедура, яка наповнює шкіру вітамінами. 

Крім того, такі процедури пропонують робити у деяких медичних центрах. Як переконує майстер лікар-косметолог медичного центру "Оксфорд Медікал" Анна Пінчук, серед процедур, націлених на естетичну корекцію ділянок тіла, найбільшою популярністю користується збільшення губ, усунення носо-губних складок, складок в куточках рота, корекція овалу обличчя, підкреслення форми губ.

А це безпечно? 

Лікар-косметолог "Оксфорд Медікал" каже, що за допомогою корекції губ можна не лише змінити форму, а й позбутися фізичних недоліків, якщо такі існують. Такі процедури можуть робити ті, хто має асиметрію губ,  недостатній об’єм, невиразний контур, опущені кутики рота, наявні морщини, нерівність на губах.

— Природний компонент, розпізнається організмом людини, проникає в міжклітинні простори і оптимізує всі життєво важливі процеси всередині тканин. У результаті, губи стають гладкими, здоровими, повними енергії та обсягу. Якісний ліфтинг губ забезпечений на період від року часу мінімум. Тривалість дії залежить від індивідуальних особливостей організму, типу введеного препарату, рівня концентрації у тканинах ферменту, що впливає на кислоту, — говорить Анна Пінчук. 

Марія Макарчук каже, що ботокс розслабляє м'язи, зменшує їх чутливість та рухомість. Якщо майстер вміло виконує свою роботу, це буде практично непомітно. 

— Також ботоксом лікують надмірне потовиділення в зоні пахв, долонь, п'яток. Ще з його допомогою можна позбавитись мігрені. Головне — вміти правильно його вколоти. У мене був випадок, коли прийшла клієнтка, яка колола ботокс в якомусь з центрів краси, і їй занадто розслабили м'язи шиї. Вона піднімалась з ліжка, і у неї западала шия.  Звісно, це все виправляється з допомогою масажу. 

Крім того, усі ін'єкції можна "розколоти". Експерти кажуть, що є препарат, з допомогою якого можна "вивести" препарат. 

Як обрати майстра 

— Для того, аби переконатись, що ви в безпеці — раджу обирати майстра, який не просто має медичну освіту, а й досвід роботи в медичній сфері, — каже експертка Марія Макарчук .— Перед тим, як зважитись на процедуру, поцікавтесь, чи є такий досвід в майстра. Також кожні п'ять років косметолог має пройти сертифікацію. Без медичної освіти, звісно, такий сертифікат майстру не видадуть. 

Окрім того, як розповідає лікар-косметолог медичного центру "Оксфорд Медікал" Анна Пінчук, ви можете запитати у майстра сертифікат якості на препарати, які ви збираєтесь вколоти та сертифікати, які вони отримали на навчаннях з ін'єкційних методик.

— Лише спеціалісти з вищою медичною освітою можуть займатись ін‘єкційними методиками, адже лікар може оцінити стан здоров‘я пацієнта, оцінити всі покази і протипокази, доцільність процедури і допомогти пацієнтові у раз невідкладного стану. Думаю, ніхто не хотів би потрапити до перукаря зі шприцом. Також я б радила правильно обрати не лише лікаря, а й місце проведення процедури. Важливо, аби воно було стерильним. Процедури проводити в місці, де через метр пиляють нігті не дуже гігієнічно. Безболісні ін`єкції краси в загальному переліку косметичних процедур та інтимної пластики виконують на базі центру медичного центру «Оксфорд Медікал» в  Тернополі. Контурна пластика тут не тільки якісна, але і за розумними цінами. Цей факт аргументує помітне зростання аудиторії клієнтів, які вдаються до послуг місцевих фахівців. А ще консультація щодо збільшення або корекції губ є безкоштовною, — говорить Анна Пінчук.

Марія Макарчук також додає, що 80% із клієнтів самі не цікавляться препаратами, які дозволяють собі колоти.

— Є багато людей, які приходять з процедурами, і я їх запитую: що ви робили і де. На перше питання вони відповідають, на друге — не знають. Мовляв, ми не запитували, вони не розповідали. 

Що заборонено після процедури

Експерти зазначають, що після процедури впродовж двох тижнів заборонені фізичні навантаження, вживання алкоголю, відвідування соляріїв та саун, масажі обличчя. 

— Протипоказом є системні захворювання, підвищення температури, запальні елементи в ділянках проведення ін'єкцій, герпес, вагітність та годування грудьми, онкологія,  — говорить Анна Пінчук. 

Також важливо знати? чи немає у вас алергії на засоби, які вам збираються вводити.

— Перед процедурою ми розпитуємо клієнта? які алергічні реакції є, які хвороби. Головне — щоб не було цукрового діабету, вагітності, гемофілія (порушення згортання крові), запальні процеси в зоні планованої ін'єкції (акне, герпес), підвищена чутливість до гіалуронової кислоти, використовуваної при збільшенні губ, — додає Марія Макарчук. 

 

А ви робили ви коли-небудь "ін`єкції краси"? Пишіть у коментарях? чи наважились б ви на таку процедуру. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Pavlo Dashyan

    Мозги собі збільшіть
  • Олександер Рябко

    Яби вам руки за такое отрезал суки......
  • Ket Rin

    Подивіться на Донателу Версаче і все стане зрозуміло.
  • pitersuperfly

    А полові губи можна збільшити ?

keyboard_arrow_up