Був прикладом справжнього українця. На фронті загинув тернополянин Роман Остапів

Був прикладом справжнього українця. На фронті загинув тернополянин Роман Остапів

Сумну звістку про загибель військового 12 січня повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал. Полеглому бійцю мало цьогоріч виповнитись 47…

Мер Тернополя сповістив краянам про ще одного військовика, який віддав життя за Україну. Це Остапів Роман Богданович, який мешкав у нашому місті.

– Вірний військовій присязі, захищаючи Україну від ворога на Донеччині загинув тернополянин Остапів Роман Богданович (11.06.1976 р. н.). Співчуваємо рідним і близьким. Вічна пам’ять Герою! – написав Сергій Надал.

Відео дня

Сумує за Воїном з великої букви його брат Ігор Турський.

– Плачу… Загинув мій брат Роман Остапів…Не можу повірити вже який день… Для мене Роман був взірцем сучасного українця. Розумний, добрий, хороший сім‘янин і батько, його любили друзі, поважали люди… Немає більше Романа… Спочивай з Богом, великий українець! – такі слова він присвятив загиблому.

Під дописом — коментарі зі словами співчуття рідним Героя.

Lilia V Kozak сумує: «Щирі співчуття, це непоправна втрата! Хай з Богом спочиває.. Вічна пам’ять герою!»

Maria Olexander Oliynyk пише: «Царство небесне. Тримайтеся, сил вам та родині пережити».

Вікторія Володимирівна Гоголь додає: «Плачу з тобою, Ігор… Співчуваю горю твоєму та вашої родини! Проклята війна… Чи думали ми, чи гадали, що це все буде про нас! Кріпися, друже! Вічна слава Герою!»

Tanya Kvach висловлює скорботу: «Світла пам’ять Романові! Невимовне горе для сім’ї, родини, друзів! Щирі співчуття! Нехай спочиває з Богом!»

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття рідним, друзям, землякам, побратимам та всім, хто втратив дорогу людину. Вічна пам’ять, шана і слава тобі, Герою…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up