Чи стане для вас проблемою блокування "ВКонтакте" та "Однокласників"? (ОПИТУВАННЯ)

Чи стане для вас проблемою блокування "ВКонтакте" та "Однокласників"? (ОПИТУВАННЯ)
фото із мережі

Президентський указ щодо блокування доступу до соцмереж "ВКонтакте", "Одноклассники", "Яндекс", сайту Mail.ru. сколихнув інтернеткористувачів.

 Дискусії, що точаться навколо цього питання, заполонили соціальні мережі. "Фейсбуківці" переймаються тим, що вся аудиторія "ВКонтакте" буде мігрувати до "Фейсбуку". Активні користувачі "ВКонтакте" обурені ще й через те, що Президент підписав указ про блокування російських соцмереж, а сам керує однією із кондитерських фабрик "Рошен" у Росії. Також користувачів хвилює відсутність можливості у "Фейсбуку" слухати музику.

- Якщо відкинути всі упередження, то "ВКонтакте" зручний для любителів музики, - каже 30-річний тернополянин Віктор. - Там і відео можна підібрати, фільми, котрі у вужчому доступі на "Youtube". Але для спілкування я користуюся "Фейсбуком". Щодо новин, то "Фейсбук" теж мені більше подобається. 

Студентка Юлія Нагорна найчастіше користується мережею "ВКонтакте". І тепер ніби разом із цією мережею втрачає частинку себе.

Відео дня

- В принципі, погоджуюсь із цим рішеням, але жаль буде втрачати цей музичний додаток, - розповідає дівчина. - Думаю, суттєвих змін в аудиторії не відбудеться. Адже все одно всі шукатимуть різні хакерські методи для повторного реєстрування у "ВКонтакте".

Студент, активний користувач "ВКонтакте" Назарій Табака не вірить у заблокування мережі, мовляв, багато користувачів проти цього.

- ВКонтакте не закриють, як би вони там не старалися, - переконаний хлопець. - Все одно будуть способи зайти на свою сторінку. Порошенко краще би свою фабрику закрив і свій канал, а не займався дурницями.

Юлія Савчук однаково часто користується і мережею "ВКонтакте", і "Фейсбук".

- Я могла би прожити без ВКонтакте, якби у "фейсі" можна було слухати музику, - ділиться студентка. - Адже у "ВКонтакте" я частіше роблю саме це, ніж веду серйозні переговори.

Студентка Юлія Огороднік вірить у те, що мережу не закриють, адже вважає, що ВКонтакте немає жодного стосунку до політичної ситуації в Україні. 

- Я вважаю це абсолютним безглуздям, - нарікає дівчина. - Соціальні мережі не мають жодного стосунку до політики. Я постійно користуюсь "ВКонтакте" і дуже засмутилась, коли прочитала указ про її закриття. Дуже багато людей користуються цими мережами, і я впевнена, що вони також проти цієї ідеї. Наші політики роблять все, щоб відмовитись від Росії, її продукції і ресурсів, а війна досі триває. 

Денис Захарків дивиться на проблему глобальніше. Він зважає і на приватний бізнес, який вела значна кількість "Вконтаківців".

- Я вважаю, що це повним ідіотизмом, - скаржиться хлопець. - Президент України одним підписом позбавив близько 25 мільйонів українців можливості спілкуватися зі своїми друзями та родичами. Люди, які щороку розвивали власну торгівлю, власний бізнес у ВКонтакте, теж стали заручниками ситуації. Чому через забаганки президента, повинні страждати звичайні люди? Нехай краще заблокує свою фабрику Roshen у Липецьку, яка, до речі, знаходить у Росії. 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Anonymous

    нехай закривають фейсбук є
  • Герасимчук Ростислав

    Хай закривають, давно пора.
  • Сергій

    Підтримую, закрив всі російські аккаунти , як тільки прийшла рузька весна 2014.
  • Anonymous

    Судячи з коментарів в статті,  більшість використовують ВК або щоб слухати музику чи дивитись фільми, тобто підтримують піратство, або торгують. Про Ватнокласніки взагалі ніхто не згадав.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up