Чи стежать тернополяни за своїми дітьми у мережі? (ОПИТУВАННЯ)

Чи стежать тернополяни за своїми дітьми у мережі? (ОПИТУВАННЯ)

Гра "Синій кит", що розповзлася соціальними мережами, вчинила великий бум серед тернополян. Психологи радять батькам, діти яких зареєстровані в соціальних мережах, частіше переглядати соціальні сторінки своїх чад, моніторити, чим живуть діти в інтернет просторі.

Як часто тернополяни зазирають на сторінку своїх дітей, щоб застерегти від фатальних наслідків, вирішила з’ясувати "20 хвилин".

- Дуже часто саме у підлітковому віці діти схильні до самогубства, вони легко піддаються впливу, - каже тернополянка Галина Мацик. - Саме у такому віці з дітьми треба більше розмовляти, слідкувати за ними і моніторити їх поведінку в інтернеті.

Тернопільський сержант поліції Володимир Олексюк, який поки що не має дітей, знає, що коли у нього з`явиться малеча, він заборонятиме їм реєстрацію в інтернеті, допоки ті не будуть здатні розумно оцінити ту чи іншу ситуацію.

- Я би не сказала, що я часто переглядаю, але контролюю час від часу, попереджаючи про це малого, - пояснює свою позицію молода мама Ірина Співак. - Мій чотирнадцятирічний Назар знає, що мама сьогодні була на його сторінці, Я це роблю з метою застерегти сина від негативного впливу, контролюю, щоб він поводився пристойно. 

Відео дня

Є тернополяни, які жодного разу не заглядали на сторінку дітей, аргументуючи це тим, що довіряють малечі.

- Я не дивлюся, що він пише, бо у мене з дитиною довірчі взаємини, - впевнена тернополянка Ольга Чернова. - Моя дитина адекватна, він не поведеться на ігри на кшталт "Синього кита". Я з ним маю розмову до того, як щось може трапитися.

І як підсумок - думка тернополянина, що не хотів розголошувати своє ім`я.

- Є дуже актуальний у цей час анекдот: "Хвости повідпадали, а до вух телефони поприростали, - жартує чоловік. - Це є біда велика. Для таких злодіїв є Кримінальний кодекс, а дітей треба частіше розлучати з гаджетами, тоді самогубств стане менше.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Треба херити всі ці соціальні мережі ,а особливо ті ,котрі створили ФСБ РФ . Я взагалі  не користуюсь цією х..... під назвою соціальні мережі . Я як подивився ,що там пишуть ,то таке враження , що попав в дурку ,така бредятина .Що в тих мережах знайшли я не розумію .
  • Діонісій

    хватить різною хернею мозги людям забивати. дітей треба виховувати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up