Читачі поздоровляють „RІА плюс” із святом журналіста

Читачі поздоровляють „RІА плюс” із святом журналіста

Постійні читачі та передплатники поздоровляють колектив газети «RIA плюс» і сайту 20minut.ua із професійним святом Днем журналіста. Бажають виданню процвітання і ще більше цікавих статей

«RIA плюс» - остання надія

Багато постійних читачів та передплатників цінують газету, за те, що вона є останньою надією для тих, хто шукає справедливості та допомоги. Ось що каже Антон Шевченко, який боровся із протиправними діями будівельних фірм:

  - Займаюся громадською роботою відколи поблизу дому почалася незаконна забудова. С  того часу по-іншому почав дивитися на газету, яку давно читаю. „RІА плюс”, як на мене правильно висвітлює земельні справи в місті, не боїться критикувати місцеву владу, коли це потрібно. Збалансований погляд на події, це те, чого не вистачає невеликому місту, в якому чуткам довіряють більше, ніж новинам. Бажаю, щоб RІА і надалі дотримувалася високих журналістських принципів та писала правду про життя Тернополя.

Відео дня

Візажист Вікторія Січкар також зверталась в газету із проханням про допомогу. ЇЇ знайомі збирали благодійні кошти для лікування своєї дитини через „RIA плюс” і завдяки газеті зберегли хлопчику життя.

 -  Бажаю, щоб працівники газети залишались такими ж відкритими до людським проблем, — каже співрозмовниця. — Хай газета залишається такою ж цікавою як вона є зараз. Нехай усі проблеми обходять стороною газету і всіх журналістів, а кожен день приносив їм тільки радісні новини. Усьому колективу щиро зичу добра, щастя та легких трудових буднів.

 

І в горі, і в радості

„РІА плюс” вміє розважати своїх читачів, піднімати їм настрій і водночас змушує їх переживати за долю простих тернополян, героїв щемливих статей. Читачі цінують як позитивні матеріали, так і розповіді про непрості життєві обставини звичайних людей.    Для Ірини Муць газета слугує джерелом позитивних новин.

- Не читаю київську пресу, бо там постійно про війну і про політиків. В „RІА плюс” багато оптимістичних матеріалів про життя звичайних людей, або корисних порад на кожен день. І оголошення завжди корисні. Бажаю, щоб „РІА плюс” і надалі залишалась газетою із позитивним настроєм.

Сумні історії притягують увагу пенсіонерки Марії Волинець. Їй близькі до серця мінорні сюжети:

- Рідко коли знайдеш тепер людей, які чуйно ставляться до особистих проблем інших, — говорить передплатниця. — В газеті багато історій про трагедії простих тернополян і часто хочеться плакати над життєвими історіями. Бажаю, щоб „RІА плюс” і далі тримала високу планку, прислухалася до чужої біди і служила місцем, де кожна людина могла б висловити все наболіле. Хочу, щоб „RІА плюс” залишалася газетою номер один в Тернополі і далі радувала нас, своїх читачів, цікавими статтями, щоб колектив газети постійно вдосконалювався і вийшов на столичний рівень популярності.

Передплатниця Ольга Васильєва  каже, що на сторінках газети можна побачити людей із різними долями.

  - Часто ловлю себе на думці, як би вчинила на місці героя статті, — розповідає жінка. — Думаю, що багато людей цінують в газеті різноманіття невигаданих життєвих історій. Від себе особисто бажаю газеті виходити ще багато років, і щоб працівники газети завжди відчували любов і вдячність своїх читачів.        

 

Завжди надійна інформація

Заслужити довіру читачів непросто. Для цього потрібно давати найсвіжішу інформацію із перевіреними фактами та коментарями авторитетних експертів.

- Читаю „RІА плюс” з 2003 року.  – розповідає інженер Сергій Крупа. - Кориснішої газети важко дошукатися, бо тут можна знайти оголошення на будь-яку тему. Кожного разу перед тим, як пошукати необхідну мені інформацію в інтернеті, я спочатку дивлюсь в газету, бо за роки, що я читаю газету переконався  - тут надійна інформація. Хочу, щоб газета виходила ще багато років, із ще більшим числом сторінок. Зичу щастя і здоров’я усім теперішнім і колишнім працівникам, які готували вихід кожного номера.

Високу оцінку достовірності і корисності інформації в газеті можна почути від людей, які залежать від надійних новин - бізнесменів.

 - Ціную оперативну і точну інформацію про економічні і політичні події, які відбуваються в місті Тернополі, – пояснює приватний підприємець Ігор Братущак. -  Через це подобається подача матеріалів в газеті 20 хвилин і в її „побратимі”  - „RІА плюс”. Подобається чіткий стиль статей, виклад інформації по суті, і аналітичний підхід, який простежується в текстах. Бажаю, щоб газета зберігала високу швидкість подачі матеріалів і високу якість дописів. Бажаю колективу, щоб він постійно зростав професійно і став найкращою журналістською групою в Західній Україні. Газеті процвітання і постійного фінансового благополуччя.

 

Без оголошень, як без рук

І звичайно ж, аудиторія газети цінує рекламу, яка міститься в газеті. Багато людей будують своє професійне життя завдяки оголошенням в „RIA плюс”. Такий підхід поділяє будівельник Валентин Короленко.

- Не пам’ятаю вже скільки оголошень помістив за десять років. Зустрів завдяки газеті чимало клієнтів, які пізніше стали добрими друзями, — розпповідає чоловік. — Більше того – із майбутньою дружиною зустрівся завдяки оголошенню в газеті. Тому бажаю виданню, щоб воно і надалі об’єднувало людей і робило контакти між ними легшими.

 Про велику роль рекламістів RІА говорить і автомеханік Сергій Антипенко

- Важко сказати, як виживали в Тернополі люди без реклами в „RІА плюс”, — зазначає передплатник. —  Користуюся газетою, як щоденним орієнтиром, щоб знайти клієнтів, необхідні деталі, додаткову роботу. Бажаю газеті ще багато років виходити і радувати своїх читачів. Хай у вас все буде добре і завжди успіх супроводжує усі ваші починання/

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up