Чого чекають тернополяни від парламентських виборів (опитування)

Чого чекають тернополяни від парламентських виборів (опитування)
  • Дочасні вибори до Верховної ради відбудуться 21 липня 2019. Якщо ви голосуватимете за місцем реєстрації – можна буде обирати як партію, так і кандидата по мажоритарному округу.
  • Якщо ж ви змінили свою дільницю на час голосування – ви зможете обирати лише партію.
  • Чи визначилися тернополяни зі своїм вибором та чого очікують від нової Ради – запитували журналісти «20 хвилин».

Дехто з тернополян чекає від нової Верховної Ради рішучих дій, а хтось не вірить у зміни, тому і голосувати не буде. Більшість опитаних знають, які партії йдуть на вибори, та хто йде до Ради по мажоритарній системі.

Катерина (19 р.), студентка:

- Буду голосувати, але ще остаточно не визначилася, кому віддам свій голос. Потрібно проаналізувати інформацію щоб правильно зробити вибір. Хочеться вірити в зміни в нашій країні.

Відео дня

 

Михайло, художник:

- Я вже визначився зі своїм вибором. Я керувався програмою партії та людьми, які в неї входять. Я думаю, що якщо до Ради не прийдуть націоналісти – в країні буде бардак.

 

Надія, тернополянка:

- Я проаналізували списки партій і вже визначила для себе, за кого я буду голосувати. Я думаю, що зміни в нашій країні відбуваються постійно. Чи будуть глобальні зміни важко сказати, але сподіваюся на краще.

 

Іван (23 р.), юрист:

- Я намагався проаналізувати інформацію, яку нам дають по телевізору та в інтернеті. Багато чого дуже відрізняється. Я ще остаточно не визначився в вибором. Але я точно не буду голосувати за проросійські сили.

 

Вадим (22 р.), закінчив університет:

- Я точно знаю, за яку партію не голосуватиму. Кандидатів по мажоритарній системі я не знаю, тому не буду віддавати комусь з них свій голос. Я думаю, що ніяких змін у нас після виборів не буде.

 

Наталя, тернополянка:

- Давно вже зробила свій вибір. Я дуже хочу, щоб в Україні жилось краще і щоб все було так, як хоче народ. Я вірю в позитивні зміни після того як Верховна Рада оновиться.

 

А ви вже визначились зі своїм вибором?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:03 У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення photo_camera 16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up