Де тернополяни відпочиватимуть влітку (ОПИТУВАННЯ)

Де тернополяни відпочиватимуть влітку (ОПИТУВАННЯ)

Залишився місяць до літа. Які плани у тернополян на літню відпустку, дізнавалася журналіст "20 хвилин". 

- Ми вже із дружиною будували плани на літо, - каже 35-річний Володимир Гайовий. - Ми хочемо разом поїхати далеко за кордон. Проте складна економічна ситуація у країні трохи негативно впливає на організацію такого відпочинку. 

Володимир вважає, що 1000 євро - це мінімальний бюджет для відпочинку за кордоном із дочкою та дружиною.

Дехто із тернополян відмовлявся говорити про "наболіле", мовляв, відпочити хотілося би, а потрібної суми немає.

Відео дня

- Я ще не планувала своє літо, - розповідає 18-річна Марта Коваль. - Їду в Польщу на навчання. Я вважаю, що інфляція та безробіття дуже впливає на літні плани тернополян.

Дівчина переконана, що навряд чи багато людей їхатимуть за кордон. Адже тернополяни воліють залишитися в місті або ж знаходять економніший варіант - село, наприклад. 

Ганні Коберник суми, яку вона відклала на відпочинок, достатньо. 

- Можливо, поїду за кордон, - каже 23-річна дівчина. - У Єгипет хотілося би. Мій бюджет поки дозволяє мені їздити на відпочинок за кордон. 

Комусь не дозволяє відпочити на повну маленьке щастя у візочку. 

- Для нас це зараз не актуально, - розповідає Олександр Якимчук. - Маємо маленьку лялю. Я вважаю, що якщо їздити десь недалеко, то тернополянин цілком може потягнути такі суми. Наприклад, Білорусь, Болгарія - не зовсім дорогі країни. А якщо їздити уже у більш розвинені країни, то навряд чи бюджет середньостатистичного тернополянина дозволить йому це зробити.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Петро Білецький

    На Стрипі
  • тойво

    Наприклад, Білорусь, Болгарія - не зовсім дорогі країни.



    Болгарія зрозуміло.а в Білорусі шо робити?
  • Діонісій

    на морях, зелених.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up