Адміністраторка працює блогеркою, ІТ-менеджер розказує новини: діти знають, як заробляють дорослі

Адміністраторка працює блогеркою, ІТ-менеджер розказує новини: діти знають, як заробляють дорослі
  • "Дорослі очима дітей" - рубрика, яка щопонеділка виходить в газеті "RIA плюс" та щонеділі в інтернет-виданні "20 хвилин".
  • Ми публікуємо ще й фото наших маленьких експертів, які придумують тернополянам нові професії.

У попередньому випуску експертами були 3-річний Михайлик та 5-річний Андрійко Іваніцькі. Вони придумували нові професії лашмейкеру Діані Шинкарук, торговому представнику Олександру Гаврилюку, дитячій лікарці Тамарі Кульбашинській та адміністраторці Вікторії Корпач.

У цьому випуску експертами стали 6-річний Максимко Прохира та 6-річна Анічка Дворянінова.

Христина Федунів - адміністратор

Відео дня

Максимко: Ця тьотя продає помади і парфуми. А ще вона блогерка в Інстаграмі. 

Анічка: Вона робить гарний макіяж і стрижки в салонах.

 

 

 

Максим Андрианов - ІТ-менеджер

Максимко: В цього дядька обличчя схоже як в поліцейського, але поліцейським він не працює. Він - репортер. Розказує новини по телебаченні, бере інтерв'ю в різних відомих людей. 

Анічка: Цей дядько приносить дітям у кафе смачну їжу.

 

 

Анастасія Романюк - продавець-консультант

Максимко: Вона працює з дітьми. Але не в школі і не в садочку. Вона веде якісь гуртки. Скоріше за все - репетитор з англійської мови.

Анічка: Це, напевно, вчителька музики в садочку. Вчить діток гарно співати.

 

 

Вікторія Корецька юрис-консульт

Максимко: Ця тьотя гарна. Вона працює перукарем в салоні краси, фарбує волосся. Але не обрізає, а тільки фарбує.

Анічка: Ця тьотя знімається як модель в фільмах. В неї дуже гарне волосся.

 

 

Якщо ви хочете стати одним з героїв цієї рубрики, чи зробити сюрприз друзям, рідним, пишіть автору рубрики а електронну скриньку [email protected] або у facebook. Щоб потрапити в рубрику потрібно надіслали своє якісне фото, вказати прізвище, ім'я та справжню професію. Якщо ви маєте малюка віком від 4 до 6 років, теж пишіть у facebook.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: житель Тернопільського району намагався підкупити працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up