"Дитину треба заохочувати до навчання, граючись"

"Дитину треба заохочувати до навчання, граючись"

Про життя і справи розповідає засновниця Клубу розвитку дитини «Капітошка» Тетяна Рудник.

– Коли відкрили фірму? Чому вирішили зайнятися цим бізнесом?

– Клуб розвитку дитини «Капітошка» почав функціонувати у 2011 році. Працювати з дітками почала ще у 17 років і зрозуміла, що це найкраща для мене робота, яка може бути. Оскільки освітній центр, де я працювала, закривали, батьки та діти були дуже засмучені та просили продовжити підготовку до школи деінде. Так я відкрила клуб розвитку. 

–  Які особливості послуг, котрі пропонуєте?

Відео дня

– На сьогоднішній день ми пропонуємо освітні послуги для дошкільнят та молодших школярів, а саме у нас працює: 1) Клуб розвитку, який включає у себе: розвиваючі заняття для діток від 1,5 до 5 років, підготовка до школи, арт-терапія, англійська мова, мобільна няня, консультації психолога, соціального педагога. 2) Міні-садок та садок повного дня – де маленька кількість діток у  групі, що дозволяє використовувати індивідуальний підхід до кожної дитини, щоденні прогулянки, велика кількість наочності та матеріалів, цікаве навчання на високому рівні, належний догляд та увага. 3) Для молодших школярів ми пропонуємо – табори на час канікул (весняних, літніх, осінніх та зимових), групу продовженого дня, репетиторство.

– Хто є вашими клієнтами?

– Наші клієнти – це дітки, мамусі, татусі, бабусі та дідусі, які хочуть, щоб дітки були розумними, вихованими, а найважливіше – щасливими.

– Які плани команди на наступний рік?

– Надалі проводити якісне навчання для працівників, яке у нас відбувається щотижня, для покращення вже наявних послуг. А також плануємо розширити спектр послуг, наразі працюємо над новим напрямком: курси та тренінги для батьків та майбутніх педагогів.

– Чи важко було знайти кваліфікованих працівників?

–  Це одне із найважчих завдань. Мій син відвідує наш садок, тому я дуже уважно підбирала працівників, які були б не просто висококваліфікованими спеціалістами, а й щиро любили дітей та були дуже відповідальними, оскільки довірити своє чадо комусь дуже важко. Протягом існування клубу у нас працівники не змінювалися, тільки добиралися нові. Вранці прокидаюся зі словами: «Добий нанок мамуся, ідем в Папітошку?» Коли дитина з радістю іде у садок – це і велика радість для мами. А для вихователів це величезний плюс.

– Що відрізняє вас від конкурентів?

– Ми єдиний клуб у Тернополі, що проводить розвиваючі заняття та підготовку до школи у форматі навчання та гри, заняття триває 45 хв, після заняття чаювання та година для ігор під наглядом педагога, так як саме через гру проходять усі виховні процеси.

– Чи допомагає вам сім’я у веденні справи?

– Так, особливо мій син. Він надихає на пошуки нових методів виховання та навчання, нових напрямків роботи з дошкільнятами, а також вчить працювати та розвивати важливі риси – це любов та терпіння.

– Чи є у вас власна формула успіху?

– Я знайшла справу, яка мені до душі. Головне – терпіння, час, любов до дітей, пошук у кожній дитині позитивного. Я також мама і розумію наскільки хочеться дати дитині найкраще. 

ДОВІДКА “RIA ПЛЮС”

  • Тетяна Рудник народилася 15 серпня 1989 року у Тернополі
  • Сімейний стан –  виховує сина Маркіяна, 3 роки.
  • Освіта – закінчила ТНПУ ім. В.Гнатюка у 2011 році за спеціальністю «Соціальний педагог». Диплом з відзнакою.
  • Хобі – баскетбол, великий теніс.
  • Контактний телефон: 097 616 39 63
  • Тернополяни визнали Клуб розвитку дитини „Капітошка” переможцем в щорічному 12-му конкурсі «Народний бренд 2016».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Tanya Zavertana

    Щастя безкоштовно, тільки багато часу!

    А про послуги клубу та їхню вартість ви можете дізнатися зателефонувавши до нас!
  • бурундук

    і скільки то щестя для батьків обходиться?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up