До останнього боронив наш спокій. Шумщина втратила ще одного Воїна – Олександра Дацюка

До останнього боронив наш спокій. Шумщина втратила ще одного Воїна – Олександра Дацюка

Трагічну новину про загибель військовика 13 січня сповістив Вадим Боярський, міський голова Шумської територіальної громади. Бійцю назавжди залишилось всього 23 роки…

Мер Шумська повідомив краянам про чергову важку втрату для громади. На фронті помер Олександр Дацюк – старший солдат, стрілець-санітар десантно-штурмового батальйону ЗСУ.

– Із сумом та скорботою сповіщаємо, що 12 січня 2023 року, мужньо виконуючи військовий обов’язок, в бою за рідну Україну, за свободу та незалежність, внаслідок військових дій отримавши ушкодження від вибухів та осколків, загинув наш земляк – Олександр Іванович Дацюк 1999 р. н. житель села Вілія. Мужній та відважний воїн, веселий, позитивний, добрий, щирий і надійний друг та побратим, той, хто прийде на допомогу і вдень, і вночі, людина з великим серцем та справжній патріот своєї держави. Він захищав рідну Україну, наш з вами спокій, наше щасливе майбутнє, але нажаль, віддав за це найдорожче - своє життя... – такі слова скорботи висловив на Фейсбук-сторінці Вадим Боярський.

Захисник до останнього був вірний військовій присязі, стоячи на захисті Батьківщини. Про зустріч тіла Героя та чин поховання скоро додатково повідомлять на інформаційних платформах Шумської ОТГ.

Відео дня

– Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та друзям Героя. Схиляємо голови перед подвигом нашого земляка-захисника! Вічна Пам'ять та шана Герою! – додає міський голова Шумської громади.

Під дописом — коментарі зі словами співчуття рідним Героя.

Марія Бензель пише: «Господи, почуй наші молитви. Зупини кровопролиття. Безмірний жаль. Нічим не передати. Щирі співчуття. Ще одна юна душа полетіла до Господа в рай...».

Алла Дмитрук додає: «Вічна пам'ять герою, а рідним сили пережити важку втрату».

Світлана Стельмащук сумує: «Немає слів… Сум… Горе… Нехай Бог дасть сил родині перенести біль втрати. Царство небесне ГЕРОЮ!»

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття рідним, друзям, землякам, побратимам та всім, хто втратив дорогу людину. Вічна пам’ять, шана і слава тобі, Герою…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (34)
  • Жабогруцький Григорій

    Мой соболезную
  • Марія Бойчак

    Вічна пам'ять Герою  України
  • Ліля Бойко

    ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ УКРАЇНИ
  • Людмила Кусень

    Вічна пам'ять Герою

keyboard_arrow_up