Добро повертається: дівчинці Олі, яка обрізала коси, щоб допомогти ЗСУ віддячили за її сміливість

Добро повертається: дівчинці Олі, яка обрізала коси, щоб допомогти ЗСУ віддячили за її сміливість

Хоч кажуть, що добра справа не чекає нагороди, та добро завжди повертається добром.

Всі знають історію 9-річної Олі з села Кам’янки, яка підстригла своє волосся, а отримані за нього кошти передала на підтримку наших військових. 

Сміливість дівчинки та її щире бажання допомогти вразили команду волонтерів з Підволочиська, тому вони захотіли якось їй за це віддячити. Волонтери почули в інтерв’ю про те, що Оля розповідала, як любить малювати та мріє навчитись грати на гітарі. Тому порадившись, вирішили хоча б частково втілити дитячу мрію у реальність, повідомляє учасник благодійної організації Сергій Гіс.

Неочікувано відгукнулось чимало людей, готових підтримати цю ідею.

Відео дня

Меценати, бізнесмени та музиканти об'єдналися та придбали для дівчинки чудовий набір для художника з етюдником і фарбами та гітару, а Святослав Вакарчук передав Олі альбом із автографом та красиве худі із логотипом гурту.

Все це волонтери особисто передали маленькій патріотці. Це було для неї несподіванкою.

«Неможливо підібрати слів, щоб описати той щирий дитячий захват, який ми побачили в очах цієї маленької, але вже такої сміливої дитини», — розповідає волонтер Сергій Гіс.

Та найбільше Оля зраділа прапору, який для неї підписали та передали захисники, яким волонтери змогли допомогти завдяки такому вагомому внеску дівчинки.

«Від усієї нашої команди, наших друзів та меценатів висловлюємо величезну подяку за те, що у нас росте таке неймовірне та свідоме покоління. За те, що нам – дорослим – є чому вчитись у наших дітей, які творять добро просто, бо так відчувають. І кожному з нас потрібно пам’ятати, що тому, хто готовий щиро дарувати тепло свого серця людям довкола, доля завжди віддячуватиме сторицею», — каже Сергій Гіс.

Vira Lozynska пише: «Віддай людині крихітку себе. За це душа поповнюється світлом» Ліна Костенко».

Іванка Воробель каже: «Всі молодці і великі і малі.Тішусь,що ви в нас такі є,добрі,щирі і любите свою неньку Україну».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Віталій Савко

    МОЛОДЦІ !!!

keyboard_arrow_up