Дружина Олександра Богомола розповіла про те, як їй живеться з генералом поліції

Дружина Олександра Богомола розповіла про те, як їй живеться з генералом поліції

Альона Богомол займається вихованням дітей. Але в декреті відвідує тренінги для жінок, ходить на фітнес. Парам бажає лише любові, адже де вона панує, там є все – і здоров’я,  гарний настрій, і справжнє родинне щастя.

Життя з чоловіком, який постійно на службі, не дуже легке та солодке. А особливо, коли він – генерал. Хоча, з іншого боку, якщо в сім’ї живе любов, то ритм життя і робоча завантаженість відходять на другий план.

Ми продовжуємо цикл публікацій з рубрики «Жінки відомих Тернополян». Адже насправді про надійний тил знаних у місті персон мало що відомо.

Начальника Головного управління Нацполіції в області Олександра Богомола знають чи не всі жителі Тернопільщини. Нещодавно йому присвоїли  звання генерала поліції третього рангу. 

Відео дня

Пліч-о-пліч з головним поліцейським Тернопілля – завжди його дружина Альона Богомол. Разом вони вже дев’ять років. За цей час пережили немало. У спілкуванні з журналістом «RIA плюс» жінка із власного досвіду розповіла про те, як будувати стосунки з чоловіком, який постійно на службі, та як почуватися щасливою у шлюбі.

«Люблю, люблю і поважаю…»

До одруження пара зустрічалася п’ять років. Спочатку жили в цивільному шлюбі. А вже потім офіційно зареєстрували стосунки. Рішення було виваженим і добре обміркованим, зауважує співрозмовниця. На момент знайомства пан Олександр уже працював у правоохоронних органах, щоправда на іншій посаді. Тато Альони – колишній міліціонер. Тому до такого ритму життя тернополянка звикла вже з дитинства.

- Я пам’ятаю, що мама мусила брати на себе більшість домашніх обов’язків, бо служба відбирала в тата майже увесь час. Саме тому, певно, підсвідомо я була готова до того, що і в нас з чоловіком життя буде непросте. Але я покохала Сашу всією душею, і зараз його дуже сильно люблю і поважаю. Розумію і цілком сприймаю той факт, що робота в нього – на першому місці. Без перебільшення, він обожнює справу, якою займається, він цим живе, я не знаю більшого  трудоголіка. Чи то будні дні, чи вихідні, чи святкові він у будь-який час готовий іти на службу. Навіть зараз, коли займає керівну посаду, особисто їздить на виклики зі своїми співробітниками та хоче бути в курсі кожної справи. Він співпереживає потерпілим і щиро прагне розкрити кожний злочин.

Зайвих питань не ставить

Розуміючи специфіку роботи чоловіка, жінка навчилася за роки не задавати зайвих питань. Загалом про роботу вдома подружжя намагається не говорити. Часом лишень проскочить якась фраза.

- Він майже нічого не розказує, хіба щось його дуже зачіпає чи просто хоче виговоритись. Адже, погодьтесь, сильним людям також важко все тримати в собі. Я розумію, що Саша хоче вберегти мене і дітей від робочого негативу. Тому я не лізу в його справи. А якщо він щось в загальних рисах розповідає, завжди намагаюся знайти слова підтримки. Я вірю, що він з усім впорається якнайкраще і цю віру намагаюся вселити і в нього. Насправді ми всі повинні завжди вірити в краще, уявляти це, і наші думки, без сумніву, матеріалізуються.

Навіть у розмові відчувається, як сильно наша героїня цінує та поважає свого чоловіка, а в кожному її реченні відбивається життєва мудрість. Для жінки це – вже другий шлюб. Минуле навчило зовсім по-іншому дивитись на життя, каже вона.

- Коли вдруге одружувалася, я розуміла, на що йду. Знала, що чоловік весь час на роботі. Недаремно жартують, що в таких сім’ях і дружини перебувають на службі, щоправда, вона в них вона дещо інакша. Я з повагою ставлюсь до вибору коханого. І з радістю ловлю кожну можливість, коли ми просто можемо побути разом, - акцентує співрозмовниця.

Люблять прогулянки та подорожі

Альона зізнається, що вона, як і кожна жінка, мріє про романтику, хоче хоча б раз у тиждень вийти на прогулянку всією сім’єю.

- Коли стосунки в нас тільки зав’язувалися, Саша був дуже романтичний. Він так культурно, елегантно питав у мене дозволу просто написати повідомлення чи запрошував на побачення. Навіть вірші писав. Це був надзвичайно солодкий та пам’ятний період у нашому житті, - із посмішкою на обличчі згадує вона. – Звісно, робочі будні десь з’їдають ту пристрасть, але ми робимо все, аби підтримувати вогонь кохання у наших серцях. Як тільки є нагода, ми разом з дітками йдемо в парк чи просто в кіно, поїхати кудись не завжди вдається, але хоча б недалеко від міста, їздимо. Чесно кажучи, навіть неважливо, куди ми йдемо чи їдемо, головне – що нам добре разом. Часом навіть підемо десь кави випити, сядемо, починаємо говорити і відчуваємо, на скільки це класно забути про всі буденності хоча б на пару годинок, а просто присвятити час самим собі.

Головою сім’ї, безапеляційно, є чоловік. Хоча всі рішення пара приймає разом. Альона розповідає, що вона завжди дослухається до думки чоловіка, він для неї – взірець мудрості, сильного духу та надзвичайної сили волі. Натомість і пан Олександр завжди чує думку дружини. Коли цей обмін думками є взаємним та гармонійним, тоді спільними зусиллями можна вирішити будь-яку ситуацію.

Ходить на тренінги і фітнес

Нині Альона перебуває в декретній відпустці. Раніше працювала в банку. Крім виховання дітей, жінка намагається приділяти час і власному розвитку. Вона любить йогу та фітнес. Невеличкі фізичні навантаження, каже, допомагають пробудитися, привести тіло в тонус та покращити самопочуття.

А ще Альона дуже любить мотиваційні тренінги для жінок. Тож регулярно відвідує зібрання у «Best Mama club».

- На тих зустрічах я зрозуміла, що поради психологів часто збігаються із моїми поглядами на життя, на стосунки з чоловіком чи на виховання дітей, - продовжує вона. – Наприклад, я вкотре переконуюсь, що жінка має просто колосальний вплив на свою другу половинку. Якщо вона вірить у свого чоловіка, якщо довіряє та підтримує його, то він досягне успіхів в будь-якій сфері. Коли  поруч є надійне плече, то в людини просто крила виростають.  А ще важливо, аби жінка дала чоловікові право розкритися. Не треба нам все звалювати на свої плечі, хай він допомагає, хай бере участь у всіх сімейних процесах, хай відчуває, що він потрібен, що його роль надзвичайно важлива. Ми вдома, приміром, намагаємось все робити разом. Якщо у чоловіка вихідний, то прибираємо у помешканні разом.

Любить за щирість і гумор

На думку співрозмовниці, щастя люди створюють самі. Якщо в сім’ї є любов, то партнери будуть і здоровими, і щасливими.

- Якою б не були робота чи фінансовий стан, треба разом щось планувати чи змінювати. Потрібно завжди підтримувати один одного, тоді вдома буде порядок. Я не хочу нікого повчати, просто ділюсь своїм досвідом, - додає Альона. – А ще корисно разом більше посміхатися. Я люблю чоловіка за те, що він компанійський, дуже щирий та відвертий з усіма людьми.  І в нього просто феєричне почуття гумору, тому нам сумно не буває (посміхається).

Наостанок жінка додає, що, як і всі, має багато мрій. Подорожувати, вивчати світ, вдосконалюватися… Та найбільше її бажання – аби все було гаразд з рідними.

- Сім’я – це моє все, я цим живу, мій чоловік, мої діти, мої батьки, мої друзі… - це безцінне. Я щиро бажаю, аби всі тернополяни мали поруч близьких по духу і рідних серцю людей, - завершує героїня розповіді.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Юрист

  • Юрист

    А чому витерли коментарі, про нашого диванного генерала?! Пане Олександр то ви поросили? Правда очі ріже?
  • Pawel Krok

    Національний герой ,на ряду з таким самим міністром, презедентом і т д, є за кого писати
  • Leskiv Mariya

    А на заробітки не їде виходить з положення тут в Тернополі .Живеться краще як закордоном.Молодець що так зуміла.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини Від читача 15:12 На Тернопільщині є робота для більш як півтори сотні працівників медичного напрямку 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up